Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó látom hogy amelyik nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó látom hogy amelyik nő szingli az vagy elviselhetetlen vagy olyan magas elvárásai vannak hogy az átlag magyar férfi biztos nem fog megfelelni neki?

Figyelt kérdés
Megismertem egy tök aranyos kedves lánnyal azt kiderült hogy párkapcsolata van a párja viszont ilyen nagyon fura nem helyes férfi
jan. 7. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Én ismerek több olyan nőt aki szingli jelenleg semmi olyan nincs vele, mint amit leírtál. Innentől kezdve.. teljesen alaptalan a kérdésed, mert valószínűleg nem csak az én ismerősim között van ilyen.
jan. 7. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

Három kategóriába sorolnám a nőket.

1. Kapcsolatban van.

2. Egyedülálló, de nem akar kapcsolatot.

3. Egyedülálló, és akar kapcsolatot.

Tapasztalataim szerint a harmadik kategória nagyon ritka. Az ilyen nőre nagyon gyorsan lecsap egy közelben lévő férfi (ismerős, kolléga). Ha hosszabb ideig szabad, akkor vagy komoly gond van vele, vagy valójában a 2. kategóriába tartozik.

jan. 7. 15:02
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Én tudom, hogy nekem lehetetlen elvárásaim vannak. Elfogadtam. Téged sem kéne, hogy zavarjon.
jan. 7. 15:02
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Azért szingli egy nő, mert bár akar kapcsolatot, DE (!) nem akárkivel.

Kívülről-belülről passzolnia kell az elképzeléseihez.

Az a szöveg, hogy most senkivel nem akar kapcsolatot nem igaz, hiszen mindegyik akar, de olyan férfival, akivel teljesen megértik egymást, lelkileg össze tud kapcsolódni (ez jó nyálasra sikeredett, bocs) és külsőre is az ideálja. Ha jelenleg nem akar, az sokszor azt jelenti, hogy a láthatáron, a közelében nincs olyan, akivel eltudja képzelni.

jan. 7. 15:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha a párja nem helyes, akkor miert lennr magas az elvarása?
jan. 7. 15:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hordj le mindenféle csicskának meg puncivadász álszentnek, de szerintem nem, nem jól látod.

És semmi közöd nincs hozzá mellesleg, attól, hogy te nem kellesz valakinek, még nem biztos, hogy bármi baj van az elvárásaival. :)

jan. 7. 15:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6

✅✅✅✅

jan. 7. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:

A szingli nők nem egy homogén massza. Van mindenféle.

Az is kérdés, mit értünk elviselhetetlenség és magas elvárások alatt. Ami engem illet, számíthatok attól elviselhetetlennek, hogy halálra unják magukat a társaságomban az emberek, és akkor igen, igazad van. Vagy rám lehet húzni, hogy magasak az elvárásaim, mivel simán csak csúnya (de ugye nőként ez mindennél nagyobb bűn...) létemre nem érem be mindenféle súlyosan problémás alakkal. De az én mércém szerint nem itt kezdődik sem az elviselhetetlenség, sem a magas elvárások. Kinek van igaza?

jan. 7. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem, sok minden miatt alakulhat így. Vannak olyanok is igen, akiket leírtál, de a mai világban már nem gazdasági kényszer a házasság és sokan jól elvannak egyedül is. A szingli nők egyébként kutatások szerint boldogabbak, mint a házasok, férfiaknál pont fordítva.
jan. 7. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat férfit akarnék, akit nem érdekelnek más nők. Nem nézi meg, nem képzeli el, hogy őket dugja, és nem miattam, hanem neki erre nincs igénye magától.

Ilyen férfi sztem nincs, szóval nekem ezt elfogadva sokkal jobb egyedül, mint kapcsolatban azon stresszelni, hogy a másiknak kire áll épp.

jan. 7. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!