Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vidéki, kisebb városokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki, kisebb városokban mennyire vannak diplomás, szingli nők?

Figyelt kérdés
Jelenleg 30 éves vagyok, Budapesten élek, de néha megfordul a fejemben, hogy hazaköltöznék a szülővárosomba, ami egy 35 ezres méretű. Nyilván sokkal kevesebb lehetőség lenne sok téren, de olyan munkám van, hogy lehet nagyrészt online is végezni és úgy kényelmesen ellehetnék belőle otthon is, ha már van család, akkor úgyis az van a fókuszban és kevesebb a szabadidős program, legalább közelebb lennének a szüleim is. A barátaim nagyrésze már házas, de ők egyetem alatt találtak párt és utána költöztek haza. Egy otthoni ismerősöm van, aki velem egyidős és keresne most párt, de azt mondja nem nagyon vannak már olyan fórumok, ahol ez könnyen menne. A társkeresők ilyen helyeken nem annyira mennek, most ilyen jóval fiatalabb 21-22 éves egyetemista lányokat keresni, akik máshol vannak évközben meg nem annyira célszerű. Nekem valahogy úgy tűnik a fiatal nők nem annyira szeretik vidéken, vagy Pesten maradnak, vagy külföldön, vagy már elkeltek egyetemista korukban.

2023. dec. 28. 16:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Vannak, de ha te jóval korod alatt keresel, az nagyon behatárolja, leszűkíti a kört, ráadásul azok a "lányok" még kb nem lehetnek diplomások hisz most járnak egyetemre.
2023. dec. 28. 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért követelmény a diploma? Azt gondolod, hogy egy érettségivel valaki butább vagy kevésbé életrevaló? Vagy hogy kevesebbet keres, mint egy diplomás ember?

Még mielőtt betámadsz igen, csak egy érettségim van, nem is szeretnék többet.

Javaslom, költözz haza, ha így érzel. Ki fog nyílni a világ előtted.

2023. dec. 28. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Én pont most gondolkozom hogy Pestre költözök, mert vidéken diplomával nem nagyon van munkalehetőség és igen párkeresés terén is rosszabb a helyzet. Amúgy 2.-es igen számít a diploma más az emberek világnézete, elképzelései érdeklődési köre, stb. Csak sajnos most hogy mindenki után odavágták a beragadt diplomákat higult a diplomások műveltségi szintje.
2023. dec. 28. 16:14
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 3-as jobb is, ha ezzel a mentalitással távol tartod magad másoktól.

Itt arról van szó, hogy lassan már szégyellni kell, ha az embernek csak egy szakmája van esetleg. A mai tudásom 90% nem az iskolapadban tanultam meg, hanem éltem, tapasztaltam, illetve nehogy azt gondold, hogy nem nyitottam még ki soha egy könyvet sem. Nagyon meglepődnél, ha mem burkolnád körbe magadat.

2023. dec. 28. 16:21
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

4

Lassan eljutunk oda, hogy a nyolc általános sem kell, mert úgysem számít semmit, és amúgyis mennyivel okosabbak, akik írni sem tudnak.

2023. dec. 28. 16:41
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

"Vidéki, kisebb városokban mennyire vannak diplomás, szingli nők?"

Amennyire diplomás munkahelyek és kozmetikuson/kocsmán túlmutató szabadidős lehetőségek.

2023. dec. 28. 16:48
 7/15 A kérdező kommentje:

Éppen azt írtam, hogy nem az egyetemisták a célcsoport, mert nem egy élethelyzetben vagyunk. 25-30 közt lenne reális.

2023. dec. 28. 17:06
 8/15 anonim ***** válasza:

Budapest vonzza be a diplomásokat, így a diplomás fiatalokat is. Én is oda igyekszem már vagy 10 éve, nő vagyok bentragadtam egy kisvárosban diplomásként, pasik vannak mérnökök többnyire, mert gyárak vanna ugye oda ők kellenek. Nők max. a közigazgatásban de az nem cél hosszú távon. Szóval vannak mért én is az vagyok de tényleg most hogy belegondolok minden ismerősöm Pesten van. A kollégák meg idősebbek nagyrészt vagy még nincs diplomájuk.

Én még tanulok de már van diplomám, így "kényelmes" itthon bár nem a szüleim tartanak el, osztozunk a lakhatáson.

Probléma mindenkinek a párkeresés mégis azt látom hogy mindenki elzárkózik. Én nőként nem nyitok sokszor pasik fele csak ha nagyon megfog benne valami, de ez kb 3 volt, legutóbb le is koptatott a srác elég csúnyán, hazudott. Utálom ha hazudnak, meg lehet mondani őszintén is és még jóba is lehet maradni. Mindenki a saját bőrén tapasztalja majd hogy esélyt kell adni. Nyilván van akinek számít hogy a pasi legyen idősebb vagy pasiként csak fiatalabb nővel kezd, de azért 4-5 év oda vissza szerintem bele kéne férjen, ne már hogy ilyenen menjen el egy esetleges jó kapcsolat. Szerintem úgy adj esélyt hogy ha vidéki akkor is közösen kell a jövőt tervezni, lehet pont a csaj akar majd Pestre menni vagy máshova, de a szerelem erről szól hogy támogatjátok egymást. Pesten nem is kerestél vagy csak emiatt nem akarsz mert haza akarsz menni? Ez szerintem nagyon behatárolja, plusz a korcsoport is. Egyébként kicsi az ország itt nincsenek nagy távolságok simán meg leheg oldani mindent ha egy pár nagyon akarja.

2023. dec. 28. 17:23
 9/15 A kérdező kommentje:

De, volt is nemrég egy pesti barátnőm, csak azt éreztem, hogy egy kicsit más a mentalitása, mint nekem, másfajta családból származott. Intellektuálisan passzoltunk egymáshoz, de a hétköznapi életvitel terén nem annyira. Igazából a nagyszüleim halála után éreztem azt, hogy lehet nekem is otthon lenne a helyem, mert hiányzik a család, a közösség, nagyvárosban sokkal felszínesebbek az emberi kapcsolatok. Valahogy az egy pozitívum a szememben, ha ismerem kik laknak az utcában, ki kinek a fia, lánya, ha találkozom valakivel hamar kerül közös téma akár gimis emlékek, mert ő is odajárt vagy valami túrázást, hétvégi bográcsozást is könnyebb szervezni. Nem azt mondom, hogy Pesten ez lehetetlen, de ott a nagy többség csak rohan és nem is ismered a szomszédaid, mert állandóan cserélődnek.

2023. dec. 28. 17:39
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Én pont vidéki egyedülálló nő vagyok de a jóval időseb férfiak érdekeknek és nem tervezek családot.
2023. dec. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!