Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki, kisebb városokban mennyire vannak diplomás, szingli nők?
Diplomás 30as nőként egy közel 60 ezer fős városban élek, és egyre inkább elvágyok innen. Érdekes amit írsz, örülök, hogy neked megmaradtak a régi barátaid, de lehet ez férfiaknál jellemzőbb nagyobb az összetartás.
Nekem a középiskolás barátnőim már egyetem alatt elkoptak, majd egyetem után az egyetemi barátságok is. Tulajdonképp épp Pestre mentek vagy külföldre, éppen azt érzem ha Pesten lennék mindig lenne kihez szólni...itthon csak az édesanyám van <3, sajnos kezdem azt érezni vénlány lettem...jaj nem akarok itt siránkozni végülis hasznos infót akarsz kapni gondolom. De jó hogy nálatok, -nem tudom melyik város-, összetudsz futni ismerősökkel. Sajnos nálunk a szomszédok is szinte idegenek, persze egy kettőt kivéve...:)
De ismerkedni mindig lehet végülis csak két ember kell akik mindketten akarják.
Szekszárdon lakom, a legkisebbek megyeszékhelyen. Itt és a környéken diplomás nő többnyire tanító/tanár az iskolában. Emellett vannak közgazdászok is a pl bankokban, államkincstárnál, meg még néhány mérnök az Atomerőműben, meg egyéb állami szervnél. Esetleg még néhány bölcsész lehet az önkormányzatoknál. Viszont a számuk elenyésző, az én ismeretségi körömben pedig mindnek van párja. Szingli diplomás nővel nem találkozól csak úgy az utcán.
Itt végeztem a középsulit. A továbbtanuló osztálytársaim közül már senki sincs a megyében, az egyetemet nem végzettek közül pedig a férfiak maradtak, a nőknek pedig kb a fele húzott el. Ahogy nézem a legtöbben innen amúgy Pécsre és Budapestre mentek, néhányan külföldre.
Szóval a lényeg, hogy lehet találni diplomás nőt, de szinglit nagyon nehéz. Itt még egyetem sincsen, ahol esetleg van néhány tucat csaj hallgató. Egyetemvárosokban, pl Pécs, Szeged nyilván jobb a helyzet.
Én lehet, hogy Budapestre fogok költözni, mert itt nincs társaság. Hiába a jó munkahely, alacsony ingatlanárak, nyugi, festői környezet, ha esélyem nincs ismerkedni. Meg a nagyobb bevásárlóboltokban sem botlom nőkbe csak nyuggerekbe, hiába van vagy 100 vásárló, a fiatal csajok menekülnek vidékről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!