Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el egyik napról a másikra a lányok?

Figyelt kérdés

Tehát az utolsó eset lánnyal kb 2 évig beszélgettünk minden nap szinte egész nap. Kicsit messze laktunk egymástól,de tényleg lelki társ volt bejöttünk egymásnak nagyon. Nyáron sikerült találkozni,eljött a lány itt aludt,szexeltünk minden jó volt. Közben nekem volt kis betegség ami miatt nem tudtunk találkozni,de ugyan úgy beszéltünk,felhoztam,hogy találkozzunk megint is bele is ment,teljes oda volt meg vissza,hogy újra tali,én akkor terveztem komolyra fordítani mostmár mert nagyon ritkán szeretek meg valakit és bele szerettem. Na de ahogy belement a taliba eltűnt. Mondta,hogy sok a meló stb nem beszél senkivel,hónapokig kb sírva ébredtem fel annyira kikészített. 2 hónap alatt 2x meg mertem kérdezni,hogy akkor most mi lesz velünk és persze én voltam a rossz,hogy ilyennel zaklatom. Miért nem lehet őszintének lenni,ez tényleg ilyen nagy elvárás a mai világban ? De kb az összes ismerkedésem így végződött,exem is jött,hogy neki nem kell kapcsolat még élni akar stb. Erre egy év múlva már gyereke lett meg hozzáment az új főnökéhez. Az utóbbi lány is folyton nyomta a panaszkodást,hogy mekkora parasztok a pasik,mert mind félre lép és hűtlenek,amikor az orra előtt van aki rá se néz más lányra akkor meg eltűnik..Nem vagyok naív pontosan tudom,hogy beszél még másokkal csak velem nem meg valószínű pasi is van,de könyörgöm ennyire fájdalmas 5 percig gerincet növeszteni és őszintén elmondani mi a helyzet főleg,hogy udvariasan is csak ennyit kértem.Persze tudom így a legkönyebb mert nem sérül az ego meg nem érzi magát rosszul,hogy "magyarázkodni" kell csak ez már annyira kiábrándító,hogy még előtte el is húzzák a mézesmadzagot és pofára ejtik a másikat.

Ja és én 30 a lány pedig 27 éves ha számít bármit is.

2024. jan. 2. 12:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
#10 egyszer találkoztál vele. Az semmi. 2 év csetelgetést le lehet húzni a wc-n, az nem valós emberi kapcsolat. Amúgy meg én is csak egy pasival ismerkednék szívem szerint, de csini nő vagyok és olyan soha nincs, hogy csak egyvalaki hajtana rám. Aztán végül pont ez a bőség zavara miatt esek mindig két szék közt a földre xD
2024. jan. 2. 13:57
 12/30 anonim ***** válasza:

Sok ember (férfiak és nők is egyaránt) úgy van vele hogy kell nekik egy lelki szemetes akivel lehet nagyokat beszélgetni, lelkizni, de mást vagy többet nem akar. De ezt nem fogja megmondani, mert akkor ugrott az az ember aki odafigyel rá, érdeklődik felőle, aki lelkileg támogatja.

Sokan egyszerűen lusták egy komolyabb kapcsolatra időt, energiát fordítani. Egyszerűbb ha van egy online rajongójuk.

És az is lehet hogy találkozott valakivel aki ott van neki "élőben".

2024. jan. 2. 13:59
 13/30 anonim ***** válasza:

2# ezt elszúrtad. Mi a fszt kell váratni egy nőt 2 évig? Direkt átdsztt téged, és meg is érdemelted.

Haver, ha van egy jó nő, és ő is akarja, rá kell startolni pöcskös, különben viszi más.

És vitte, látod.

2024. jan. 2. 14:02
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó ez egy normális vélemény ami itt is történt valószínűleg. Oké mindegy,hogy 2-5 év chatelés amit le lehet húzni a wc-n attól még ha oda jut a sor,hogy komolyra lehet fordítani amit ő is akart legalábbis úgy állította be és eltűnt akkor nyilván beijedt annak ellenére,hogy erre hajtott és végre meg lehetett volna valósítani.
2024. jan. 2. 14:03
 15/30 A kérdező kommentje:
Minden részletet te sem tudsz nem várattam 2 évig,sokáig mindketten munkára koncentráltunk nem akartunk kapcsolatot ezekről szó volt,a lényeg az utolsó pár hónap volt amikor mint mondtam mindketten lépni akartunk,léptünk és a végén eltűnt.Nem hülyítettük egymást,nem ilyen volt ahogy leírod,hogy 2 évig húztam a fejét és pofára ejtett :D Nyilván akkor érthető lenne.
2024. jan. 2. 14:09
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
De 2 év csetelgetésen és egy randin te mit akarsz komolyra fordítani? Nekem legalább 5-10 valós face-to-face randi kell, hogy eldöntsem, össze akarok-e jönni valakivel. A csetelés nem számít, mert ott nem tudod megismerni az ember valódi énjét. Cseten nincs testbeszéd, nincs fizikai kontakt, nem azt mondod, ami zsigerből jön, hanem egy átgondolt szöveget írsz le, de az így már nem “te” vagy. Felesleges ezt túlagyalnod, csak az idődet pocsékoltad ennyi írogatással.
2024. jan. 2. 14:15
 17/30 A kérdező kommentje:
A lényeg még mindig ugyan az,hogy amikor MINDKETTEN mondtuk,hogy találkozzunk és találkoztunk ami jó volt és nemsokkal rá újra megbeszéltük mindketten,hogy találkozunk ami mégtöbb találkozást szült volna ha nem lépett volna le.Írhattam volna akkor 3 hónap chatelést is ha úgy jobban tetszik ha akkor lép le kamu dumával.
2024. jan. 2. 14:19
 18/30 A kérdező kommentje:
De ha jobban tetszik ott van még másik kettő példa amikor folyamatos találkozás,testi kontaktus volt és ugyan úgy egyik napról a másikra tűntek el. Mert a fő kérdés ennek a miértje,ez csak a legutóbbi eset volt ami így pár szóban elmesélve igen érthető,hogy ez jött le.
2024. jan. 2. 14:22
 19/30 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a randizgatás. Neki annyira nem jöttél be, hogy másodjára is találkozzon veled. Ennyi, túl kell lépni rajta, mindenkivel megesik.
2024. jan. 2. 14:23
 20/30 anonim ***** válasza:

Való igaz, hogy rámenősebbnek kellett volna lenned és vszeg elszúrtad, de szerintem baromi udvariatlan és fájdalmas 2 év beszélgetés után így bánni a másik emberrel.

Nem arra gondolok, hogy mégsem akar téged, ahhoz joga van.

Csak meg kellett volna mondania eltűnés helyett, azért nehogy már ennyit ne lehessen elvárni.

Zárja le érző ember módjára, ha nem akar semmit.

2024. jan. 2. 14:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!