Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el egyik napról a másikra a lányok?

Figyelt kérdés

Tehát az utolsó eset lánnyal kb 2 évig beszélgettünk minden nap szinte egész nap. Kicsit messze laktunk egymástól,de tényleg lelki társ volt bejöttünk egymásnak nagyon. Nyáron sikerült találkozni,eljött a lány itt aludt,szexeltünk minden jó volt. Közben nekem volt kis betegség ami miatt nem tudtunk találkozni,de ugyan úgy beszéltünk,felhoztam,hogy találkozzunk megint is bele is ment,teljes oda volt meg vissza,hogy újra tali,én akkor terveztem komolyra fordítani mostmár mert nagyon ritkán szeretek meg valakit és bele szerettem. Na de ahogy belement a taliba eltűnt. Mondta,hogy sok a meló stb nem beszél senkivel,hónapokig kb sírva ébredtem fel annyira kikészített. 2 hónap alatt 2x meg mertem kérdezni,hogy akkor most mi lesz velünk és persze én voltam a rossz,hogy ilyennel zaklatom. Miért nem lehet őszintének lenni,ez tényleg ilyen nagy elvárás a mai világban ? De kb az összes ismerkedésem így végződött,exem is jött,hogy neki nem kell kapcsolat még élni akar stb. Erre egy év múlva már gyereke lett meg hozzáment az új főnökéhez. Az utóbbi lány is folyton nyomta a panaszkodást,hogy mekkora parasztok a pasik,mert mind félre lép és hűtlenek,amikor az orra előtt van aki rá se néz más lányra akkor meg eltűnik..Nem vagyok naív pontosan tudom,hogy beszél még másokkal csak velem nem meg valószínű pasi is van,de könyörgöm ennyire fájdalmas 5 percig gerincet növeszteni és őszintén elmondani mi a helyzet főleg,hogy udvariasan is csak ennyit kértem.Persze tudom így a legkönyebb mert nem sérül az ego meg nem érzi magát rosszul,hogy "magyarázkodni" kell csak ez már annyira kiábrándító,hogy még előtte el is húzzák a mézesmadzagot és pofára ejtik a másikat.

Ja és én 30 a lány pedig 27 éves ha számít bármit is.

2024. jan. 2. 12:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy 2 évig tartott ez a "beszélgetés", és "régimódi vagy".

Ez a 2 bőven elég ok lehet. 2 év sok, legalábbis ahhoz, hogy csak beszélgessél vele, ez azt jelzi, hogy nem vagy határozott.

A régimódi sem pozitív, az is túl illedelmes, túl lassan halad, túl nyálas (akár).

2024. jan. 2. 14:32
 22/30 anonim ***** válasza:

Hozok neked férfi női szótárat kérdező. Bár nekem az a fura hogy sokszor jól láttad amit, de mintha mégse akartad volna elfogadni vagy megérteni, hogy a nők egy része bizony de, pontosan ilyen. A romantikus regényekkel ellentétben. Tehát akkor lássuk:

"Mondta,hogy sok a meló stb nem beszél senkivel" = Megismerkedett egy nálad sokkal esélyesebb jelölttel, valószínű jóval közelebb is lakott, éjjel nappal chateltek és összejártak folyamatosan szexelni is. Sőt még te voltál utólag a szemét aljadék, aki eddig feltartottad csak és raboltad az idejét. Szerinte megérdemelted ahogy utána hozzád állt már.

"2 hónap alatt 2x meg mertem kérdezni,hogy akkor most mi lesz velünk és persze én voltam a rossz,hogy ilyennel zaklatom" = Szerinte te aljas zaklató vagy aki nem száll le róla, nem hagyod békén a nyomoroddal, lelkileg zsarolod, és egy tapadós aljas szemétláda vagy akit helyre kell tenni bármi áron agresszíven hiszen az ő boldogsága útjába állsz. Ráadásul még meg mered hazudtolni amit ő nyíltan a képedbe hazudott :D

"exem is jött,hogy neki nem kell kapcsolat még élni akar stb" = TŐLED nem kell kapcsolat, te hagyd békén, élni akar de mással és nem veled. Lásd a lekölykedzés a főnöknek.

" mekkora parasztok a pasik,mert mind félre lép és hűtlenek" = Számára az az igazi férfi aki egy hűtlen, őt semmibevevő paraszt. Ha nem ilyen vagy akkor számára nem vagy férfi, ezért szanaszét fog alázni és csalni téged nőként is!

"de könyörgöm ennyire fájdalmas 5 percig gerincet növeszteni és őszintén elmondani mi a helyzet főleg,hogy udvariasan is csak ennyit kértem."

Ennyire nehéz igen mint láthatod, mivel rólad van szó, akit ennyire sz*rba se néz. Más után futna és teperne meglásd, még akár az őszinteséget is elszínészkedné neki, vagy próbálna néha tényleg őszinte lenni.

Egyébként nem értelek, nőtől elvárni hogy belássa a hibáját, hát nagyon elmúltak már azok az idők, meg igazából régen se volt annyira divat. De manapság az álszentség egy teljesen új dimenzióba lépett sok sok nőnél. Ez ilyen, szokj hozzá. Szóval vagy ügyesebben válogass, kevésbé jellemtelen példányokat, vagy ha már csak ezek jönnek neked mindig akikről a kérdésed szól, akkor ismerd fel időben és bánj az érdemeiknek megfelelően velük. Sokszor meglepően eredményes tud lenni az is, ha van gyomrod az ilyen játszmákhoz.

2024. jan. 2. 14:35
 23/30 anonim ***** válasza:

Mert az emberek nagy többsége nem érti meg az egyszerű "nem"-et. Ha meg részletesen magyarázkodni kezd akkor a másik fél arra mindig rákontráz, folyamatosan kimagyarázza hogy majd megváltozik, később minden jobb lesz, tovább erőlteti a kapcsolatot.....stb. Ha valaki rövidre akar zárni valamit akkor inkább eltűnik, így nem kell magyarázkodnia. Csúnya dolog, de ez van.

Annak van értelme indoklást adni aki elég intelligens ahhoz hogy elfogadja az elutasítást. De az emberek többsége nem ilyen. Szélsőséges esetekben még tettlegességhez is folyamodnak egyesek. Sokan inkább ezért magyarázat nélkül lelépnek. Én nem mondom hogy ez jó, de manapság ez így megy.

Viszont annak sincs értelme hogy valakivel 2 évig csak csetelgess. Akik távkapcsolatban vannak azok is igyekszenek minden hétvégén találkozni, vagy minden második hétvégén ha máshogy nem megy. Nálatok ez nem így volt.

2024. jan. 2. 14:38
 24/30 A kérdező kommentje:
Jó itt nem egy 20 as évek beli apádtól kérek engedélyt kell elképzelni :D a régimódi alatt arra gondoltam ami szertintem a normális ha valakivel eljutok egy bizalmi szintre akkor nem kezdek el mással ismerkedni hiába lett volna rá lehetőség,nem szavaltam verseket nem voltam túl nyálas. De oké persze elfogadom sok idő,én rontottam el (egyrészt említettem beteegséget ami miatt nem tudtunk találkozni és amiben végig támogatott és megértett ) ,de attól,hogy oké elrontottam ennyi idő után egy mondat se jár a másiknak,hogy bocsi ez van ? hanem a legutolsó pillanatban is még hitegetve van a másik? És mint mondtam a lerázó duma az volt,hogy senkivel nem beszél,se baráttal se senkivel mert neki egyedül jobb és még ki is emelte,hogy nem velem van baj csak senkivel nem akar beszélni. Ami megesik bárkivel,velem is előfordult,hogy pár napig-hétig nem ebszéltem max aki nagyon közel áll hozzám,de nyilván tudom,hogy 3-4 hónap alatt jelentkezett volna ha akart.
2024. jan. 2. 14:39
 25/30 A kérdező kommentje:
Persze tudom és ő is folyton küldte,hogy másik pasi nem érti meg,hogy lekoptatta és heti 4 új facebookal irogat neki. Ez érthető mert sok a közveszélyes barom aláírom,de tudta,hogy nem vagyok ilyen és miután eltűnt másfél hétre felhívtam,hogy mivan vele ott jól eldumáltunk majd mondta,hogy hívjam máskor is nyugodtan,ujabb 1 hét után hívtam ( direkt hagytam időt,hogy véletlense zaklassam),majd megbeszéltük,hogy hív majd ő mert nemakarom zavarni és ő hívhat bármikot,de nyilván nem hívott :D
2024. jan. 2. 14:49
 26/30 A kérdező kommentje:
És a 23 mas válaszát köszönöm meg,hogy megértette a kérdést és nem mélyült bele ebbe a 2 évbe. Igen ez a fura és szomorú,hogy akkor pl az exem aki lelépett a főnökkel,hogy ő is csak hazudni tudott ahelyett,hogy elmondta volna. És persze ott is én voltam a paraszt persze mert féltékenységnek vette,hogy megkérdeztem miért az egy hete ismert főnök megy el hozzá megszerelni a fütést miután az összes képét likeolta a csávó :D
2024. jan. 2. 14:54
 27/30 anonim ***** válasza:

"Ha valaki rövidre akar zárni valamit akkor inkább eltűnik, így nem kell magyarázkodnia. Csúnya dolog, de ez van."

Nem, nincs ez.

Megír neki annyit, hogy figyelj, nem akarok tőled semmit, le szeretném zárni.

Ezesetben nem eltűnik, hanem nyíltan és egyenesen kimondja, hogy nem lesz semmi.

Magyarázkodni nem kell, még indokolni sem.

Miután megírta ezt, mehet a tiltás, nem kell válaszolni a további kontrázásra.

De legalább tisztán kimondta a végét, és azt, hogy nem várhat tőle semmit.

Ennyit azért illik megtenni.

2024. jan. 2. 15:05
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt vallom és ha úgy volt én is mindig konkrétan,de nem bunkót elmondtam ezeket. Szerintem ennyi jár mindenkinek ha egymásba fektettünk időt,energiát.
2024. jan. 2. 15:09
 29/30 anonim ***** válasza:

#27, #28:

"Csúnya dolog, de ez van. Nem, nincs ez."

De ilyen világot élünk. Hiába van igazatok, ha manapság ez sok embernél (nem mindenkinél) így megy. Ez lett a "divat" sajnos.

Egyébként a szóban forgó hölgy nem depressziós vagy bipoláris? Mert akkor meg is van a magyarázat arra hogy miért nem kér belőled csak addig amíg a lelkét ápolgatod.

2024. jan. 2. 15:15
 30/30 A kérdező kommentje:

Enyhe depresszió biztos volt meg munkája miatt (vendéglátás régóta) eléggé kivolt az idegrendszere a sok hülyétől,de ez addig se volt kifogás meg probléma,sőt inkább egymást támogattuk.

Sajnos igen ezt a világot éljük ha valami nem jó akkor eldobjuk,meg se próbálunk javítani rajta,csak az számít,hogy a saját egó és önbecsülés ne sérüljön..ami szerintem nagyon szomorú,hogy semennyi alázat nincs az emberekben.

2024. jan. 2. 16:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!