Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el egyik napról a másikra a lányok?

Figyelt kérdés

Tehát az utolsó eset lánnyal kb 2 évig beszélgettünk minden nap szinte egész nap. Kicsit messze laktunk egymástól,de tényleg lelki társ volt bejöttünk egymásnak nagyon. Nyáron sikerült találkozni,eljött a lány itt aludt,szexeltünk minden jó volt. Közben nekem volt kis betegség ami miatt nem tudtunk találkozni,de ugyan úgy beszéltünk,felhoztam,hogy találkozzunk megint is bele is ment,teljes oda volt meg vissza,hogy újra tali,én akkor terveztem komolyra fordítani mostmár mert nagyon ritkán szeretek meg valakit és bele szerettem. Na de ahogy belement a taliba eltűnt. Mondta,hogy sok a meló stb nem beszél senkivel,hónapokig kb sírva ébredtem fel annyira kikészített. 2 hónap alatt 2x meg mertem kérdezni,hogy akkor most mi lesz velünk és persze én voltam a rossz,hogy ilyennel zaklatom. Miért nem lehet őszintének lenni,ez tényleg ilyen nagy elvárás a mai világban ? De kb az összes ismerkedésem így végződött,exem is jött,hogy neki nem kell kapcsolat még élni akar stb. Erre egy év múlva már gyereke lett meg hozzáment az új főnökéhez. Az utóbbi lány is folyton nyomta a panaszkodást,hogy mekkora parasztok a pasik,mert mind félre lép és hűtlenek,amikor az orra előtt van aki rá se néz más lányra akkor meg eltűnik..Nem vagyok naív pontosan tudom,hogy beszél még másokkal csak velem nem meg valószínű pasi is van,de könyörgöm ennyire fájdalmas 5 percig gerincet növeszteni és őszintén elmondani mi a helyzet főleg,hogy udvariasan is csak ennyit kértem.Persze tudom így a legkönyebb mert nem sérül az ego meg nem érzi magát rosszul,hogy "magyarázkodni" kell csak ez már annyira kiábrándító,hogy még előtte el is húzzák a mézesmadzagot és pofára ejtik a másikat.

Ja és én 30 a lány pedig 27 éves ha számít bármit is.

2024. jan. 2. 12:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
2 év alatt egy személyes találkozótok volt? Akkor azért tűnt el, mert talált egy hús-vér hapsit, akivel nemcsak online tud kapcsolódni.
2024. jan. 2. 13:00
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem sikerült megragadni a lényeget látom. Igen kb annyit beszéltünk,volt közte szünet. Értem persze,de amikor már találkoztunk és minden jó volt nagyon élvezte,és alig várta,hogy újra találkozzunk akkor tűnt el.Akkor szerettem volna felajánlani,hogy közelebb költözök hozzá stb,hogy komolyra fordítsuk.Ha soha nem is találkozunk akkor megértem persze,de pont amikor megtört a jég akkor szívódik fel és hülyít olyan dumákkal,hogy barkit megkérdezhetek nem beszél senkivel.
2024. jan. 2. 13:06
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért tűnt el, mert addig volt veled amíg nem volt tétje a dolognak. Mivel írtad hogy messze laktok egymástól ezért ahogy elnézem ez inkább ilyen lelkitársi "kapcsolat volt". Mert ez normális párkapcsolatnak nem nevezhető. Inkább olyan mint egy barátság extrákkal kapcsolat, bár még extra sem nagyon volt.

Ha egy ilyen "kapcsolódás" eljut egy pontig ahonnan tudni kellene szintet lépni, akkor valamelyik félnek (vagy mindkettőnek) fel kell adnia az addigi életét és a másikhoz költözni. Gondolom, hogy a szóban forgó nő is átgondolta hogy akar e változtatni az életén, akar e költözni stb, és arra jutott hogy ez neki veled nem éri meg. Persze ezt már korábban is közölhette volna.

Alapból annak érdemes távkapcsolatba kezdeni aki ha komolyra fordulna a kapcsolat, akkor hajlandó otthagyni az egész addigi életét. Különben kár is belekezdeni ilyesmibe.

2024. jan. 2. 13:10
 4/30 A kérdező kommentje:
Persze értem és én mondtam is neki,hogy én mennék közelebb hozzá persze nem összeköltözni egyből,de neki semmit nem kellett volna feladni vagy otthagyni. És teszem hozzá mindig is ő volt aki egyből bele is élte magát és többet említette ezeket,hogy szeretné,persze én is mondtam és ahogy lehetőség lett volna rá eltűnt. De volt még régebben is,hogy Pesten éltem,győri lánnyal ismerkedtem meg,minden hétvégén felautóztam hozzá minden jól ment,és ugyan így egyik napról a másikra nem válaszolt és ennyi. Kicsit bosszatnó már,hogy folyton ez van.
2024. jan. 2. 13:14
 5/30 anonim ***** válasza:
70%
Én azért szoktam eltűnni, mert túl sok a jelentkező és minddel nem jöhetek össze. Most is 4 pasi hajt rám.
2024. jan. 2. 13:23
 6/30 anonim ***** válasza:

Van egy pár nő aki könnyen tovább lép velem is ez történt repültem mihelyt talált egy jobb pasit. Én kezdettől fogva éreztem hogy össze fognak jönni hagytam teszteltem a csajt, igazam lett.

Nem szabad hagyni hogy el tekerjék a fejedet a nők óvatosan kell hozzájuk állni mert minden meg történhet.

2024. jan. 2. 13:27
 7/30 A kérdező kommentje:
5 ös gondolom te fiatalabb korosztály vagy,de pont ezt a felfogást nem értem.Oké hajt rád 4 pasi,de ha egyel ismerkerdsz már akkor minek beszélsz és tűnsz el további 4 pasinál vagy 100 nál lényegtelen a szám. Meg ahejett,hogy eltűnik az ember nem jobb érzés és annyit mondani,hogy "neharagudj van valaki" vagy "nincs meg az összhang" stb bármi. Kis egyenes beszéd annyira kiment a divatból. Látod te is egy lányként egyből 4 pasit ejtesz át mint ahogy velem tették. Aztán megy a csodálkozás meg a mocskolódás ha a pasi "zaklat és írkál" ahelyett,hogy kapott volna egy egyszerű üzenetet amit felfog és kész,nem reménykedik tovább.
2024. jan. 2. 13:39
 8/30 A kérdező kommentje:
Ja hát nekem utoljára 18 ban terekték el a fejem aki lelépett a főnökével azóta meg most. Nem sűrűn fordul elő,de lehet ennyi se hiányzik mostmár.Valószínű jobb lesz egyedül,csak zavar,hogy megy a rinya,hogy mekkora parasztok a pasik fűvel-fával aki meg csak egy normális őszinte kapcsolatot akar az meg le van szarva,de persze elötte megy a hülyítés.
2024. jan. 2. 13:42
 9/30 anonim ***** válasza:
#7 mert nem ilyen egyszerű a képlet. Nekem jelen esetben mind a 4 pasi bejön, mind a 4 szimpatikus, ezért így 1-2 találkozó után még nem lehet eldönteni, hogy melyikkel érdemes folytatni, melyikkel lesz komolyabb a dolog. Ettől még ennyire az elején én nem tartozom senkinek sem magyarázkodással és én se várok el magyarázatot, ha az egyikőjük egyszer csak eltűnik. Ha valaki 3 hónap randizgatás, pontosabban az már járás után tűnne el szó nélkül, na az patkány dolog lenne, de akivel még csak írogatok vagy egy-kétszer találkoztam, az ne élje bele úgy magát, mintha már az esküvőt tervezgetné…szerintem nálad is az a baj, hogy túl hamar beleéled magad és nem veszed a jeleket. Ha elhívod talizni és mindig elutasító, akkor hagyd a pcsába és keress mást.
2024. jan. 2. 13:46
 10/30 A kérdező kommentje:
Jó nyilván ez egyén kérdése én kicsit régimódi vagyok és egy valakivel ismerkedem egyszerre. Jó persze úgy más ha alig beszéltetek vagy találkoztatok. Épphogy nem éltem bele magam hamar,ő sokkal korábban tervezgetett mindent mielőtt eltűnt ennyi idő után. És épp,hogy mindig örült ha találkozoról volt szó, ezért sem értem mert semmi jele nem volt,hogy nem akarna hanem épp ellenkezőleg.
2024. jan. 2. 13:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!