Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van 2024, szerintetek az átlagos csajok idén a szintjükre helyezik az elvárásaikat? lsd. a definíciót lenn
Átlagos csaj definíció:
- 5-7/10 kinézet
- nettó 300-350e forint kereset
- mamahotel
- régi autó
- átlagos vagy enyhe túlsúly
Manapság már ezeknek a nőknek is top elvárásaik vannak, miközben ők nem azok. Mi kell történjen ahhoz, hogy a saját szintjükön keresgéljenek?
Akinek nem inge az ne vegye magára. Femcelek kommentjei nem érdekelnek.
21 - Még mindig jobb, mint egy olyan nő aki átlagos, cserébe lehúz. :'D
Akkor inkább prosti, az legalább jól néz ki és lehet olcsóbb is, mint egyes 10/6os nők.
22: Lényeg, hogy számításba veszed egy kapcsalot emocionális aspektusait is, ez maximálisan becsülendő benned!
Ja várj!!! :D
24: Pro tipp!
Kerüld ez azokat a nőket akiket bekategorizáltál és lehetőleg ismerkedj olyanokkal akiknek a szellemi/anyagi lehetőségei szemhunyorítva közelíenek a tiedhez! Bőven nagy ahhoz a tó, hogy mindenkit kizárj instant! ;'D
Szívesen! :)
26 - Igen, én megkeresem a nettó 600at és már nem állnék le olyan nővel aki nem keres legalább 450-500at. Sajnos csak rossz tapasztalatom van az alacsonyabban kereső nőkről. Kb adod az ujjadat és a kezedet akarják elvenni.
Azonkívül évi többezer kilómétert tekerek, szóval elég sportos vagyok. A kövérek is kiestek.
27: "Igaz mi nem pénzben mérjük a kapcsolatot"
Ilyeneket nem mondj neki, mert dob valamilyen hibakódot, szegényt újra kell majd indítani még a végén! :D
28, akkor megkérdezhetem, hogy mit nyígsz itt?
Úgy vergődsz, mint valami életképtelen incel. Mivégre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!