Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van 2024, szerintetek az átlagos csajok idén a szintjükre helyezik az elvárásaikat? lsd. a definíciót lenn
Átlagos csaj definíció:
- 5-7/10 kinézet
- nettó 300-350e forint kereset
- mamahotel
- régi autó
- átlagos vagy enyhe túlsúly
Manapság már ezeknek a nőknek is top elvárásaik vannak, miközben ők nem azok. Mi kell történjen ahhoz, hogy a saját szintjükön keresgéljenek?
Akinek nem inge az ne vegye magára. Femcelek kommentjei nem érdekelnek.
Mindenki azt vár el idén is mint tavaly, vagy előtte.
Max egyedül marad, vagy épp idővel majd bejön a számítása.
Én nem jönnék össze olyannal aki valami miatt nem kell, vagy épp azt nézi a másiknak miért van több pénze, miért néz ki jobban stb, de közben ő nem tesz semmit a változásért.
Akkor inkább egyedül.
Itt van 2024.
Vajon akik itt vergődnek nap mint nap végre elkezdenek tenni valamit a saját életükkel, vagy erre az évtizedre ezt már offolják?
7 - Ez egy átlagos szint teljesen vagy lehet igazad van, inkább az alatti. :')
3 - Nyilván nézem, ha én keresek nettó 600at és van egy ahhoz párosuló életszínvonalam, akkor mit kezdjek a jóval alattam lévővel? Olvasd el a második kommentem. Nem rózsaszín ködben kell élni, a nők se véletlenül nézik azt, hogy milyen egzisztenciája van egy férfinak.
Megfelelek az általad leírt átlagos paramétereknek. :))
7 éve vagyok együtt a számomra egyáltalán nem átlagos párommal. Remélem az idei évben is sok közös emléket tudunk szerezni és tovább erősödik a kapcsolatunk szeretetben.
Neked is hasonló jókat kívánok és hogy kevesebbet foglalkozz mások életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!