Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új év miatt hány nő fogja megfogadni, hogy inkább a normális férfiaknak adnak esélyt és nem a patkánybelsejű genetikai lottó nyerteseknek?
Én jót kívánok neked, keress negyed annyit amennyit én és akkor örülhetsz.
Bármilyen prostit megkapok és rengeteg nőt akik nem hiszik, hogy azok, csak pénzt akarnak.
De nekem nem ilyen kell.
#28! A "külföldi pénzes pasik elviszik a nőket, azért nem jut nekünk" incelnek repjegyre. Csak oda. Bárhova.
A férfitöbbletesnek számológépre😁
A kérdező nagyon alpári módon nyilatkozik a férfitársairól.
De nekem is volt 20 éve kapcsolatom magas , szép arcú , de nagyon gonosz emberrel. A legrosszabb élmény volt…. Sokszor eszembe jut hogy megütött, és hogy mennyire féltem akkor éjjel, de sokat kellett várnom a vonatra.
Eszembe jut sokszor az is hogy nekem sok fiú akart udvarolni, sok volt átlagos ,egyszerű ,kedves kis srác, de én ezt a barmot választottam akibe minden munkatárs szerelmes volt . Durva volt nagyon és nekem óriási traumát okozott.
Ez nem jelenti azt hogy egy kevésbé előnyös külsejű az kedvesebb, de lehet hogy jobban megbecsül egy nőt ( egy szép nőt) mert örül ha jut.
Az ilyen embereknek mi bajuk van? De tényleg érdekel, ez melyik személyiségzavar?
Gondolod, hogy mi mind csodálatosak vagyunk kívülről? Mind küzdünk valamivel, csak azok a nők nem kellenek neked, akik mondjuk túl magasak, valódia genetikai bajuk van, bőrproblémájuk, ilyen-olyan baleset érte őket és más a testük kicsit, hullik a hajuk, vagy csőmellük van, meg nem is tudom hány VALÓDI problémájú nő van, az én fogaim rosszak például, 7 év fogszabályozás után is furcsán áll, illetve gyorsan romlik, mert a rossz állás miatt torlódnak nagyon, és emiatt furcsa a harapásom. De sok szerencsétlen van, akinek nálam is rosszabb, pl bulldogharapás, vagy egy lányt szoktam látni, akinek hiányzik az alsó ajka, ránézésre tűzeset miatt, de nagyon sok a rossz családba született ezért kevésbé jóképességű, elhanyagolt, alulképzett, elhízott szegény lány is van, származásokról meg ne is beszéljünk.
Te alacsonyabb(mert gondolom nem 160cm alatti férfi vagy, mint mondjuk egy kisnövésű, csak 170 körüli) férfiként miért nem foglalkozol ezekkel a nőkkel? Miért csak a felső pár százalék kell neked? Miért a férfiak legszerencsésebb, 180 feletti részével foglalkozol?? Nem tudnál kicsit magadba szállni, amiért nem a legtetején vagy a ranglétrának, hanem EGÉSZSÉGES FEHÉR FÉRFIKÉNT "csak" a második helyen állsz?
Komolyan így tartod magad jó embernek? Nem mondja neked senki, hogy szégyelld magad, amiért csalódások sorának éled meg, hogy nem első vagy, csak második?? Amiért te is a legjobbakra hajtasz, és abba "betegszel bele", hogy azt nem kaphatod meg? Hát milyen értékrended van neked?? Emberek milliói jobbak nálad, még az első helyről sem nehéz megugrani ezt a szintet. Ráadásul még, ha igazad is lenne, de rengeteg nő szeret meg valóban jó embereket a második, illetve harmadik szintről is, néha elsők is, de ahhoz valóban "jó" embernek kell lenni ám, nem ilyen telhetetlen, irigy, másokat lenézőnek.
Akiknek nem csak a pénzed kell, azok értékes személyiségű embert keresnek, akik "jók". EZÉRT nem akarnak veled lenni. NEM CSALÓDÁS, ha nem az első vagy, és nem a legjobb. A többiek pedig nem rosszak azért, ha "nyernek", a második hely is épp elég jó, ép testtel. Egyébként csak egy tulajdonságot irigyelsz, abba bele sem gondolsz milyen problémája lehet az első helyen lévőknek? Lehet, hogy 186 centi, de mondjuk félimpotens, vagy kisebb a farka, vagy valamilyen genetikai betegsége van, részképesség zavara, idegrendszeri gondja, borzalmas családi háttere és traumái, vagy mittudomén hat lábujja van és emiatt sokat szekálták, de egy nagyon helyes sánta srácot is láttam már, illetve ez a férfi, aki most küzd azért, hogy meghalhasson tisztességgel, iszonyú vonzó számomra, nem az egészséges, hanem mikor kicsit már kezdett leépülni(szemüveggel, kevesebb izommal) a képein, és nézd meg, mi lett szegénnyel. Ennyit a genetikai lottóról, amit úgy irigyelsz, mert annyi empátia nincs benned, hogy "mögé láss", és rohadt irigy és maximalista vagy, illetve ezekkel együtt lenézed a szerencsés férfiakat, pedig nem vagy jobb ember náluk. Sőt.
Szállj már egy kicsit magadba!
Árad belőled a gyűlölködés kérdező.
Ezek után ne csodálkozz, ha neked épeszű, csinos nő nem ad esélyt.
Aki pedig jóképű mondjuk, az miért is patkány egyből? Indokold meg légyszíves, mert lehet én vagyok a hülye ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!