Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok normális pasit vidéken?
Feladtam egyszerűen már nem bírom a társkeresést. Az összes csávó akivel beszélgettem, otthon lakik (28-32 között), proli munkája van, tanulatlan és egyáltalán nem szórakoztató, mert nem tudok velük miről beszélgetni.
A jó pasik tényleg elmentek már Budapestre?
Akkor keresgélni kell a te szinteden, sok sikert!
(Viszont ha nincs saját kecód, kocsid akkor hiába várod el a pasiktól.)
Te egyedül élsz a nagy pedagógusi fizetésből? Vagy anyuci-apuci ott van háttérben kisegíteni?
N
Lássuk, megfelelek-e a kívánalmaknak:
- otthon lakom (a lakásomban, egyedül)
- proli munkám van (azért fizetnek - igen jól -, hogy az ügyfelek rajtam csattintsák az ostort)
- tanulatlan is vagyok, soha nem kötött le alapismereti tantárgy, más, érdekes dolgok viszont igen, ezért bármihez hozzá tudok szólni, érvelni
- nem vagyok szórakoztató, mivel nem bohócnak készültem, azzá csak formáltak a nők az évek alatt.
És Budapesten élek, de élhetnék bárhol az országban, vagy világban, mivel nem köt ide semmi.
Akkor most mégsem kellek?! Ilyet... :')
Visszakérdezek?
Mondjuk 30-as, humoros, diplomás, intelligens, szórakoztató, saját házzal és jó kocsival rendelkező, hetero, NAGY farkú pasi vagyok. Havi 800-al.
Miért is kezdjek egy 30 körüli, vidéki, büfé diplomás, kétségbeesetten pasit kereső, másokat a pénzük és munkájuk miatt lenéző, csajjal?
De tényleg, te mit tudsz felmutatni?
- Családod pénzes és befolyásos?
- Fullos csaj vagy?
- Extra bevállalós, perverz vagy ÉS meddő?
- ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!