Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok normális pasit vidéken?

Figyelt kérdés

Feladtam egyszerűen már nem bírom a társkeresést. Az összes csávó akivel beszélgettem, otthon lakik (28-32 között), proli munkája van, tanulatlan és egyáltalán nem szórakoztató, mert nem tudok velük miről beszélgetni.

A jó pasik tényleg elmentek már Budapestre?

2023. dec. 21. 16:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
82%
Neked milyen végzettséged van?
2023. dec. 21. 16:41
 2/33 A kérdező kommentje:
Történelemszakos tanár vagyok, miért?
2023. dec. 21. 16:42
 3/33 anonim ***** válasza:
77%
Melyik vidéken keresel?
2023. dec. 21. 16:43
 4/33 A kérdező kommentje:
Tolna megye
2023. dec. 21. 16:44
 5/33 anonim ***** válasza:
79%

Akkor keresgélni kell a te szinteden, sok sikert!

(Viszont ha nincs saját kecód, kocsid akkor hiába várod el a pasiktól.)

6/33 anonim ***** válasza:
24%
Következtetés: Költözz te is oda. Karácsony Gergely tárt karokkal vár.
 7/33 anonim ***** válasza:
77%

Te egyedül élsz a nagy pedagógusi fizetésből? Vagy anyuci-apuci ott van háttérben kisegíteni?

N

2023. dec. 21. 16:47
 8/33 anonim ***** válasza:
14%

Lássuk, megfelelek-e a kívánalmaknak:

- otthon lakom (a lakásomban, egyedül)

- proli munkám van (azért fizetnek - igen jól -, hogy az ügyfelek rajtam csattintsák az ostort)

- tanulatlan is vagyok, soha nem kötött le alapismereti tantárgy, más, érdekes dolgok viszont igen, ezért bármihez hozzá tudok szólni, érvelni

- nem vagyok szórakoztató, mivel nem bohócnak készültem, azzá csak formáltak a nők az évek alatt.

És Budapesten élek, de élhetnék bárhol az országban, vagy világban, mivel nem köt ide semmi.

Akkor most mégsem kellek?! Ilyet... :')

2023. dec. 21. 16:48
 9/33 anonim ***** válasza:
28%

Visszakérdezek?

Mondjuk 30-as, humoros, diplomás, intelligens, szórakoztató, saját házzal és jó kocsival rendelkező, hetero, NAGY farkú pasi vagyok. Havi 800-al.

Miért is kezdjek egy 30 körüli, vidéki, büfé diplomás, kétségbeesetten pasit kereső, másokat a pénzük és munkájuk miatt lenéző, csajjal?

De tényleg, te mit tudsz felmutatni?

- Családod pénzes és befolyásos?

- Fullos csaj vagy?

- Extra bevállalós, perverz vagy ÉS meddő?

- ...

2023. dec. 21. 16:49
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
Aki tanulatlan de tud érvelni az nagyon rossz kombináció sajnos. Pláne ha bármihez hozzá "tud" szólni, és szól is sajnos. Néha maradnának inkább csendben akik hobbiból érvelnek.
2023. dec. 21. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!