Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy feleségn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy feleségnek való, normális nőt?

Figyelt kérdés
Minden eddigi párkapcsolatom azon bukott meg, hogy a nő a házasságot úgy képzelte el, hogy én eltartom, ő pedig a háztartást vezeti. Harmincas éveim elejére saját erőmből sikerült vegyek kocsit, házat (amelyet magam pénzén újítattam fel) azért, hogy minden adott legyen a családalapításra. A kapcsolatban szóba kerül, hogy én csak úgy tudom elképzelni a házasságot, ha mindketten dolgozunk és megosztjuk az otthoni teendőket, akár a főzésbe is belesegítek. Viszont a nők hallani sem akarnak munkahelyről. Az egyik exemnek minden kapcsolata alatt volt munkahelye (csak mellettem nem), a jelenlegi barátnőmet szorgalmasnak ismertem meg, most meg elkezdte mondani, hogy lehet, hogy felmondanak neki vagy ő mond fel, mert nem bírja a főnökét. Az egyetemet se fejezte be, de nekem az nem gond. Hogyan értessem meg vele, hogy nem lesz lánykérés, ha nem akar ezután sehol dolgozni?
2023. aug. 15. 18:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon sok nő kilátástalan. Amit en nem.is csodálok.

Keress olyat akit betettek jó sulikba meg erasmust fizettak neki, karrierrel halad.

Ne a saját "lakótelepeden"ismerkedj.

Magasabb körökben már 10 évesen 2 nyelvet tudnak a nők.

2023. aug. 15. 18:33
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Mondd el neki, beszéljetek arról, hogyan képzelitek a jövőt. Legyél határozott, egyértelmű.
2023. aug. 15. 18:34
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Megmondod neki így, hogy nem lesz lánykérés, ha nem akar ezután sehol dolgozni. Nyugodtan tedd hozzá, hogy később is válás lesz, ha azt látod, hogy nem is igyekszik. (Oké, mindenkivel előfordulhat, hogy elküldik, és nem egyből lesz új állása. De aki akar, az talál, és hónapokig semmi esetre se lóbálja a lábát.)
2023. aug. 15. 18:42
 4/18 anonim ***** válasza:
51%

"Miért nem találok egy feleségnek való, normális nőt?"

Mert ahányféle ember, annyiféle szellemi, érzelmi szint.

Ki a normális?

Én, akinek fontos a magas intelligencia, kiváló problémamegoldó képesség, fejlett EQ, legyen tájékozott, akarjon szellemileg fejlődni folyamatosan, miközben legyen kedves, odaadó, türelmes, higgadt, tisztelettudó, kívánatos, jó legyen az ágyban, legyen házias, tudja kezelni a pénzügyeket, józanul is tudjon gondolkodni, tudjon dönteni, legyen határozott stb.?

Vagy csak nagyok már az igényeim?

Elég pár szempont, aztán követni kell az élni és élni hagyni elvét.

Tény, hogy amit írtál a nőröl, az tényleg hátrányos, de akkor ezt közöld vele és ha nem lesz változás, engedd el, lépj tovább.

Régebben kiírtam egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy a normálisabb, érettebb emberek elmennek egymás mellett.

Egy biztos: szerencse is kell a "normális" nőhöz, ha létezik egyáltalán.

Ha meg nincs, akkor inkább az egyedüllét, mint rossz kapcsolat.

Annak semmi értelme, hogy az értékrend, szokások, értelmi és érzelmi szint különbözik.

2023. aug. 15. 18:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó helyen keresgélsz.
2023. aug. 15. 18:51
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha egy ilyet fogsz az bad luck. Ha mindig ilyet fogsz ki, akkor magadban kell a hibat keresni. Rosszul valasztasz noket, nem tudod jol kiismerni oket a randik alatt. Nem is koltoztetnem oda egyiket sem, amig nem tudom hogy mik a tervei, celjai, miket tesz erte, hogyan akarja megvalositani. Az, jogy hagyja magat megdugni meg nem elegseges kriterium az osszekoltozesre. Legalabbis nalam.
2023. aug. 15. 19:17
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
Mh...én érdekes módon meg csak olyan pasiba boltok, aki pont, hogy az ellenkezőjét szeretné annak, amit te akarsz! Mondjak fel, akkor csak a haztartással, es magammal kell foglalkoznom, (en szeretek dolgozni, szeretem a munkamat) a háztartasba meg beszáll, ha tetszik, ha nem! Normális nő nem vágyik ilyen kiszolgáltatott helyzetbe. Hiába nem kéne dolgoznom, ha nem akarnék, akkor sem mondanék fel, mert onnantól nullának erezném magamat
2023. aug. 15. 19:45
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Ezek pontosan milyen nők? Az ilyen dohanyboltban dolgozo felek? Vagy a cicababas szolariumban dolgozok?

Mert el nem tudom kepzelni, hogyha normalis okos nok kozul valogatsz akkor mindig olyanokat fogsz ki aki nem akar dolgozni..

Én el nem tudnam képzelni, hogy ne dolgozzak..de itt kozrejatszik az, hogy tettem érte, hogy olyat dolgozzak amit szeretek. Keress olyan nőt, aki szereti a munkáját, álmai munkajat végzi, sikeres benne! Az ilyen fajta nő nem fogja azt mondani neked, hogy tarts el.

2023. aug. 15. 19:59
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Házasság után gyerek jön, akkor pedig neked kell eltartani mert nem fog dolgozni.
2023. aug. 15. 20:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig olyan is van, aki egyetemre járt, de már az elején tudta, hogy a diplomája csak dísznek lesz, mert soha nem fog dolgozni. Meg is csinálta.
2023. aug. 15. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!