Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy feleségnek való, normális nőt?
Nagyon sok nő kilátástalan. Amit en nem.is csodálok.
Keress olyat akit betettek jó sulikba meg erasmust fizettak neki, karrierrel halad.
Ne a saját "lakótelepeden"ismerkedj.
Magasabb körökben már 10 évesen 2 nyelvet tudnak a nők.
"Miért nem találok egy feleségnek való, normális nőt?"
Mert ahányféle ember, annyiféle szellemi, érzelmi szint.
Ki a normális?
Én, akinek fontos a magas intelligencia, kiváló problémamegoldó képesség, fejlett EQ, legyen tájékozott, akarjon szellemileg fejlődni folyamatosan, miközben legyen kedves, odaadó, türelmes, higgadt, tisztelettudó, kívánatos, jó legyen az ágyban, legyen házias, tudja kezelni a pénzügyeket, józanul is tudjon gondolkodni, tudjon dönteni, legyen határozott stb.?
Vagy csak nagyok már az igényeim?
Elég pár szempont, aztán követni kell az élni és élni hagyni elvét.
Tény, hogy amit írtál a nőröl, az tényleg hátrányos, de akkor ezt közöld vele és ha nem lesz változás, engedd el, lépj tovább.
Régebben kiírtam egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy a normálisabb, érettebb emberek elmennek egymás mellett.
Egy biztos: szerencse is kell a "normális" nőhöz, ha létezik egyáltalán.
Ha meg nincs, akkor inkább az egyedüllét, mint rossz kapcsolat.
Annak semmi értelme, hogy az értékrend, szokások, értelmi és érzelmi szint különbözik.
Ezek pontosan milyen nők? Az ilyen dohanyboltban dolgozo felek? Vagy a cicababas szolariumban dolgozok?
Mert el nem tudom kepzelni, hogyha normalis okos nok kozul valogatsz akkor mindig olyanokat fogsz ki aki nem akar dolgozni..
Én el nem tudnam képzelni, hogy ne dolgozzak..de itt kozrejatszik az, hogy tettem érte, hogy olyat dolgozzak amit szeretek. Keress olyan nőt, aki szereti a munkáját, álmai munkajat végzi, sikeres benne! Az ilyen fajta nő nem fogja azt mondani neked, hogy tarts el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!