Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy feleségn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy feleségnek való, normális nőt?

Figyelt kérdés
Minden eddigi párkapcsolatom azon bukott meg, hogy a nő a házasságot úgy képzelte el, hogy én eltartom, ő pedig a háztartást vezeti. Harmincas éveim elejére saját erőmből sikerült vegyek kocsit, házat (amelyet magam pénzén újítattam fel) azért, hogy minden adott legyen a családalapításra. A kapcsolatban szóba kerül, hogy én csak úgy tudom elképzelni a házasságot, ha mindketten dolgozunk és megosztjuk az otthoni teendőket, akár a főzésbe is belesegítek. Viszont a nők hallani sem akarnak munkahelyről. Az egyik exemnek minden kapcsolata alatt volt munkahelye (csak mellettem nem), a jelenlegi barátnőmet szorgalmasnak ismertem meg, most meg elkezdte mondani, hogy lehet, hogy felmondanak neki vagy ő mond fel, mert nem bírja a főnökét. Az egyetemet se fejezte be, de nekem az nem gond. Hogyan értessem meg vele, hogy nem lesz lánykérés, ha nem akar ezután sehol dolgozni?
2023. aug. 15. 18:31
1 2
 11/18 Noren1989 ***** válasza:
2023. aug. 15. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
9-es igen, de akkor is kap valamennyi penzt a munkahelyerol,illetve ha nahyobb lesz a gyerek, van hova visszamennie dolgozni, es konnyebb lesz felneveleni azt a gyereket. Vagy ne adj isten az apuka leserul es x honapig nen tud dolgozni ne legyen az, hogy ehen halnak!
2023. aug. 15. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes. Tényleg vagy rossz helyen keresgélsz, vagy veled van valami gond. Mindent megadsz nekik? Ajándékok, nyaralás, drágább cuccok, kütyük? Mert ez lehet gond, hogy akkor luzernek tartanak, akit meg lehet koppasztani.

Értelmes nő ugyanis nem akar ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, hogy semmi saját jövedelme ne legyen, teljesen a pasitól függjön.

Ezt nőként mondom hogy nagyon kellemetlen. (Pillanatnyilag én is ilyen helyzetben vagyok, de csak kényszerből, és csak átmenetileg. Nagyon nem ez a célom)

2023. aug. 15. 21:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert így jártál.
2023. aug. 15. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"megosztjuk az otthoni teendőket, akár a főzésbe is belesegítek. "

De ha megosztod a teendőket, akkor utána miért azt írod, hogy belesegítesz?A feleségedtől is azt várod, hogy dolgozzon, nem azt, hogy ha épp úgy alakul, akkor "besegítsen". Azért magaddal is legyél őszinte.

2023. aug. 15. 22:20
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Mert valószínűleg nem vagy férjnek való normális férfi.
2023. aug. 15. 23:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"akár a főzésbe is belesegítek"

Nana! Nem "akár", hanem természetesen, és nem "segítesz", hanem elejétől a végéig főzöl, ahogy a feleséged is. Már bújnál ki a munka alól.

2023. aug. 15. 23:24
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Jaja! Nem segitesz kisfiam! KIVESZED A RÉSZED. Ahogy én kiveszem a részem a pénzkeresésből. Egyebkent, egy nőnek eleve tobb feladata van.otthon MINDIG. es nem szép osszehasonlitani a két félt, minekután, nem te mész el szülni...
2023. aug. 16. 06:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!