Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alig találok férfit akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig találok férfit akinek bejön az illata, normális ez?

Figyelt kérdés
Más is van így ezzel hogy ismerkedik randizgat, jobbnál jobb pasikkal és nem jön be az illata?
2023. márc. 3. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Nekem tetszeni szokott a jó pasik illata. Lehet covidos voltál és máshogy érzed az illatokat.
2023. márc. 3. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Milyen illat ami tetszik neked?

Manapság amúgy sok férfi félreérti a kölni lényegét és kb fürdik benne...

2023. márc. 3. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Én őszintén mêg nem nagyon találkoztam olyan pasival akinek rossz illata lett volna. Van akihez azt gondoltam, más illene, de egyik sem volt rossz.
2023. márc. 3. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Akiket ismerek és minősegi illatokat ill parfümöket hasznalnak amik után tenyleg megfordulnak a nők, azok mind amolyan nőcsaló, hímr.bik. dr ők értenek minden másban is a nőkhöz
2023. márc. 3. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
*de ők
2023. márc. 3. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. márc. 3. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Én is imádom a párom illatát, és nem azt amit üvegekben árulnak. A testvérei illata viszont kifejezetten taszít... Nyugi. Neked is lesz olyan aki bejön majd. Bármennyire is nehéz elfogadni nem sokban különbözünk az állatoktól. Akár akarod, akár nem az illatok, amiket a hormonok befolyásolnak nagyon nagy szerepet játszanak a párkapcsolatban. Ha nem csak egy numerára kellenek, akkor igenis számít az illat, és nem azok a pacsmagok a lényegek, amiket boltban kapni.
2023. márc. 3. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem az ápolatlanságról ír, meg hogy milyen illatszereket használ a másik. Igen, én is találkoztam olyannal többször, hogy valahogy nem jött be annyira a másik bőrének, akármijének az illata, és hosszú távon ezzel nem lehet mit tenni, nem tudtam megszokni, és nem alakult ki akkora vonzalom.
2023. márc. 3. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Az enyém Versace Eros Flame
2023. márc. 3. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom milyen az illetom de napi két doboz cigit szivok
2023. márc. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!