Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 leszek és nem találok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 leszek és nem találok egy normális férfit. Hol keresgélek meg?

Figyelt kérdés
Az utolsó 38 volt, idősebb kategória, hátha van esze... Több csajt tartott meg melettem, amit szóvá is tettem, ezért én lettem mindennek el hordva. Egyszerűen nem találok egy normális, hűséges, megbízható partnert. Le szedtem felvaltva pár tarskereso appot hátha... De csak szexre kellenek igazság szerint. Mit csináljak? Lassan szeretnék már végre megallapodni, de ha így haladok lehetetlen lesz. N29
2022. jan. 18. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Elittárs keresőt is próbáltad?
2022. jan. 18. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, 32 évesen találkoztam a párommal tinderen. Van lakásom, kocsim és eszem ágában sincs megcsalni. Sőt tinderen is egyszerre csak egy nővel ismerkedtem.

Nem igazán mondanám hogy van gyűjtőhelye az ilyen srácoknak. Eljárunk dolgozni, haverokkal moziba vagy kirándulni aztán ennyi.

Bárhol találhatsz ilyen férfiakat ha kicsit szétnézel és mersz kezdeményezni egy beszélgetést.

2022. jan. 18. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

"csak szexre kellenek"

Igen, ez van akkor ha sok lehetőséged van. Senki nem lesz elég jó.

2022. jan. 18. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

4-es, nem "járt" sehogy.

Még mindig előbb lesz pasija, mint neked nőd:DDDD

2022. jan. 18. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
14%

Vácon, mert itt lakom :) Képet küldesz?

31/F

2022. jan. 18. 19:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. jan. 18. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Találj magadnak hobbit, azon keresztül ismerkedj másokkal. Járj el szórakozni, tarsasozni, csapatba, sportolni, a barátnőket kérd meg, csináljátok nagyobb csapatos összejöveteleket, és talán ezeken az alkalmakon megismrsz valakit. Legrosszabb esetben még mindig írhatsz itt is az ismerkedés kategoriaba,hogy társat keresel, de valószínűleg itt is csak a kanos férfiak ugranak rád. Gondold át, van e a környezetedben olyan srác, akit leraztal régen,mert nem volt menő, vagy elég helyes , talalkozz vele, hátha amúgy mutogatni való pasinak nem jó, de ferjkent és apaként jó lenne.
2022. jan. 18. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

9-es!

Ha mutogatásra nem vagyok jó neki, akkor ne akarjon férjnek, és a gyerekei apjának se!

2022. jan. 18. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Részsiker (szex) garantált egy nőnek társkeresőn de ha többet akarsz nos akkor reálisabbnak kell lenned. Nem az a nő szintje aki megfekteti hanem aki megkéri a kezét. Fölé választhattál mert azok jönnek kendőzetkenül a szexszel akiknek sorban igent mondanak nők tömegei tehát nem kell köröket futniuk.
2022. jan. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!