Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tálalok magamnak egy normális nőt? Miért van az, hogy csak a csúnya, dagi és büdös nők akarnak kapcsolatot létesíteni velem?
Bocsi, nem tudtam szebben megfogalmazni. Senkit nem állt szándékomba megbántani de ez az igazság. Bejönnek a húsosabb nők is de nem azok akik elfolynak. Pedig 1.96m vagyok középkorú átlagos testalkattal. ( Jó, lehet ne azért egy kicsivel több izom is rajtam de nem vagyikbegy giliszta) Vannak hibáim de szerintem senki se tökéletes. Szeretnék már végre valaki mellett megállapodni. Vagy próbálkozzak a saját nememmel kapcsolatot létesíteni? Az lehet gyorsabban sikerülne
32/ff
Ez aztán a társkereső szöveg…. :(
Általánosítasz, katasztrófizalsz, leértékelsz
Nárcisztikus férfiakról mentsen az ég
Miért nem tálalok magamnak egy normális FÉRFIT? Miért van az, hogy csak a CSÓRÓ, MAMAHOTELES és BUTA FÉRFIAK akarnak kapcsolatot létesíteni velem?
Bocsi, nem tudtam szebben megfogalmazni. Senkit nem állt szándékomba megbántani de ez az igazság. Bejönnek a CSORÓBB PASIK is de nem azok akik NETTO 400 EZRET KEPESEK MEGKERESNI. Pedig ÉN DIPLOMÁS JÓLKERESO vagyok középkorú átlagos KERESETTEL, ÉLETTEL. ( Jó, lehet ne azért egy kicsivel JOBB KERESETEM) Vannak hibáim de szerintem senki se tökéletes. Szeretnék már végre valaki mellett megállapodni. Vagy próbálkozzak a saját nememmel kapcsolatot létesíteni? Az lehet gyorsabban sikerülne
33N
Figyeljél már rám! Egy szép, dögös nő mi a fenének keresné egy noname senki kegyét? Egy szép nő az egy érték, egy hatalom. Egy ilyen nő minden újjára kaphat 50 férfit naponta.
Szóval mik azok az erőforrások, amikre egy nő igent mondana az irányodba? Erőforrások: tudás, jó kommunikáció, humor, külső, diploma, nyelv, céltudatosság, egzisztencia stb.
A 196cm az nem erőforrás sajnos. Főleg nem 32 évesen. Még csak nem is vagy középkorú.
Mondok még valamit! A nők, vagyis a jó nők nem alanyi jogon járó kellékek egy pasinak. Tudom, a neten már így szocializálódnak a gyerekek, folyamatosan a bombázók képein meg a luxus élet reményében nőnek fel, de az van hogy ez csak délibáb. Ezekért kő keményen tenni is kell! Aztán ott van még a sok buktató is, meg az a tény, hogy az emberek 80%-a sosem lesz gazdag, nekik sosem lesz címlaplány, de még csak jó és tartalmas párkapcsolatuk sem. A 20% a ragadozó, a 80% meg a préda. Ez van az üzleti életben is. Gyakorlatilag mindenhol. Nincs jó nőd? Akkor te a 80%-ba tartozol. Van egy jó hírem! Törj ki! Sok sikert kívánok ezen alkalomból, de vigyázz, mert itt is elbukik a 80%. ;)
4 hogy hogy mit kezdenék nyilván élnék.....
6 én nem diplomásként egy érettségivel egy szakmával vidéken soha nem fogok 400-at keresni és neked már az is csóró aki ennyit keres
nem ítélem el a nőket igazatok van ne is érjétek be kevesebbel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!