Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tálalok magamnak egy normális nőt? Miért van az, hogy csak a csúnya, dagi és büdös nők akarnak kapcsolatot létesíteni velem?
Bocsi, nem tudtam szebben megfogalmazni. Senkit nem állt szándékomba megbántani de ez az igazság. Bejönnek a húsosabb nők is de nem azok akik elfolynak. Pedig 1.96m vagyok középkorú átlagos testalkattal. ( Jó, lehet ne azért egy kicsivel több izom is rajtam de nem vagyikbegy giliszta) Vannak hibáim de szerintem senki se tökéletes. Szeretnék már végre valaki mellett megállapodni. Vagy próbálkozzak a saját nememmel kapcsolatot létesíteni? Az lehet gyorsabban sikerülne
32/ff
Kérdező!
Azért mert nyilvánvaló hogy te sem vagy egy gyönyörűség!
Mi másért?
12
Igen, ez a kettősmérce!
A netto 600 ezres kereset pedig, nem felso tizezer!
"Miért nem tálalok magamnak egy normális nőt? Miért van az, hogy csak a csúnya, dagi és büdös nők akarnak kapcsolatot létesíteni velem?"
Mert minden bizonnyal ezen a szinten vagy, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!