Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok normális pasit vidéken?
Feladtam egyszerűen már nem bírom a társkeresést. Az összes csávó akivel beszélgettem, otthon lakik (28-32 között), proli munkája van, tanulatlan és egyáltalán nem szórakoztató, mert nem tudok velük miről beszélgetni.
A jó pasik tényleg elmentek már Budapestre?
28-32 között?
Nyisd kicsit szélesebbre az ollót.
Proli szakmám van (forgácsoló) de jó fej vagyok.
Szórakoztató.
Ha egy tanárnő igy ir ilyen stílusban, csak a gyerekeket sajnálom.
Szerintem te nem vagy tanár csak egy proli incel...aki unatkozik
Te szerencsétlen. Budapesten még inkább a szüleivel lakik mindenki, mert lakhatási válság tombol, nem hallottál még róla?
Tolna megyében nincs lakhatási válság, ha ott nem találsz olyan pasit aki nem a szüleivel lakik, akkor sehol.
24.
MI VAN???
Oké, hogy csak elméleti kérdés, de olvasd el a válaszokat itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ha tényleg tanár vagy gondolom tudod a választ.
Itt kis valószínűséggel fog a követelményeidnek megfelelő férfi jelentkezni.
Tényleg. Bp-re vagy külföldre. Mivel nem Tolnában tanultak pl. informatikusnak és ott nem nagy valószínűséggel találnak munkát.
1. kompromisszumot kötsz.
2. utánuk mész.
3. van eladó cica.
28/28
Ne általánosíts.
Nem mint olyan
Süt a kérdésedről a frusztráció. Abban nem gondolkodtál még, hogy benned van a hiba? Főleg ha senkivel nem jössz ki és senkivel nem találod az összhangot.
Miért kellene bárkinek is szórakoztatónak lennie? Menj cirkuszba, ott elszórakoztatnak téged. Vagy tarts egy palotapincsit.
Ez a baj a mai társkereséssel, hogy a nők kb. elvárják, hogy szórakoztatva legyenek. Aztán ha megunják, vagy csak egy elvárás is nem stimmel az 50-es listán jön a következő.
Utána megjönnek ide kiírni kérdést, hogy nincsenek normális pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!