Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok normális pasit vidéken?

Figyelt kérdés

Feladtam egyszerűen már nem bírom a társkeresést. Az összes csávó akivel beszélgettem, otthon lakik (28-32 között), proli munkája van, tanulatlan és egyáltalán nem szórakoztató, mert nem tudok velük miről beszélgetni.

A jó pasik tényleg elmentek már Budapestre?

2023. dec. 21. 16:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
Vidéki nő vagyok, ha neked csak ennyi a problémád a vidéki férfiakkal, akkor irigyellek... Én ennél jóval durvább hiányosságokba, hibákba, összeférhetetlenségbe futok bele.
2023. dec. 21. 17:06
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

28-32 között?

Nyisd kicsit szélesebbre az ollót.

Proli szakmám van (forgácsoló) de jó fej vagyok.

Szórakoztató.

2023. dec. 21. 17:10
 23/33 anonim ***** válasza:
21%

Ha egy tanárnő igy ir ilyen stílusban, csak a gyerekeket sajnálom.

Szerintem te nem vagy tanár csak egy proli incel...aki unatkozik

2023. dec. 21. 17:35
 24/33 anonim ***** válasza:
68%

Te szerencsétlen. Budapesten még inkább a szüleivel lakik mindenki, mert lakhatási válság tombol, nem hallottál még róla?

Tolna megyében nincs lakhatási válság, ha ott nem találsz olyan pasit aki nem a szüleivel lakik, akkor sehol.

2023. dec. 21. 20:38
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

24.

MI VAN???

Oké, hogy csak elméleti kérdés, de olvasd el a válaszokat itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. dec. 22. 01:54
 26/33 anonim ***** válasza:

Ha tényleg tanár vagy gondolom tudod a választ.

Itt kis valószínűséggel fog a követelményeidnek megfelelő férfi jelentkezni.

2023. dec. 22. 03:00
 27/33 anonim ***** válasza:

Tényleg. Bp-re vagy külföldre. Mivel nem Tolnában tanultak pl. informatikusnak és ott nem nagy valószínűséggel találnak munkát.

1. kompromisszumot kötsz.

2. utánuk mész.

3. van eladó cica.

2023. dec. 22. 03:03
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Van egy két pedagógus ismerősöm. Ezeket a szavakat még nem hallottam tőlük: "pasi", "proli", "csávó"
2023. dec. 22. 03:10
 29/33 anonim ***** válasza:

28/28

Ne általánosíts.

Nem mint olyan

2023. dec. 22. 08:37
 30/33 anonim ***** válasza:
7%

Süt a kérdésedről a frusztráció. Abban nem gondolkodtál még, hogy benned van a hiba? Főleg ha senkivel nem jössz ki és senkivel nem találod az összhangot.

Miért kellene bárkinek is szórakoztatónak lennie? Menj cirkuszba, ott elszórakoztatnak téged. Vagy tarts egy palotapincsit.

Ez a baj a mai társkereséssel, hogy a nők kb. elvárják, hogy szórakoztatva legyenek. Aztán ha megunják, vagy csak egy elvárás is nem stimmel az 50-es listán jön a következő.

Utána megjönnek ide kiírni kérdést, hogy nincsenek normális pasik.

2023. dec. 22. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!