Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan nőt aki normális?
- akinek mindegy van e diploma. Mert nem ezen múlik ki mennyire intelligens
- akinek nem kell luxus vagy semmilyen autó alapként. Hiszen Budapesten jó a tömegközlekedés is.
- akinek nem 16 éves tini srác alkat sem a 20 éve naphosszat kondiban levő férfi kell. Hiszen ő se egy sportoló vagy insta modell, ezért jó neki egy átlagos testalkatú férfi.
Akinek nem kell hogy a férfi 6,800 vagy 1 milliót keressen nettóba…. Mert tudja hogy a magyar átlag fizetések kb 300 ezernél tartanak.
Akinek nem rajtengedély egy saját kertes hàz vagy lakás (Budapesten) mikor tudja hogy egy panel 40 millió és még ahhoz is 20-30 éven át kell dolgozni. Aki nem örököl , nem kap segítséget és csak egy hétköznapi melós annak lehetetlen a saját ingatlan 30 évesen.
Akit nem érdekelnek a trendek, gyerekes menőség, felvagas valamire barátnők előtt.. semmi ilyen hülyeség és tényleg a férfi személyiségét tartja fontosnak.
"Akinek nem kell hogy a férfi 6,800 vagy 1 milliót keressen nettóba…. Mert tudja hogy a magyar átlag fizetések kb 300 ezernél tartanak."
Én mondjuk ezt férfiként tökre meg tudom érteni. Én most kaptam fizetésemelést, így lett 543 ezer a nettóm. Ez így szép és jó hogy itthon lakom, de tavasszal albérletbe költözöm nem fogok egy egetrengető összeget félretenni... Úgy hogy én nem akarok gyereket.
Na most képzeld el, hogy albérletben laksz, és még két gyereket el kell tartanod. A 300 ezer sajnos sok midnenre nem elég. Úgyhogy meg tudom érteni hogy a nők olyat keresnek, aki mellett anyagi biztonságban lehet a család.
"jó neki egy átlagos testalkatú férfi."
Mit értesz átlagos testalkat alatt?
Én a férfiaknál tapasztalok nagyon hasonlót. Nem általánosítok, ezt most így az elején szeretném kihangsúlyozni!
A pasi elvárja hogy te utazz miatta. (Itt nem 10 km-ről van szó)
Legyen házad/lakásod
Már akkor le vagy aranyásózva, ha elfogadsz egy kávé meghívást (mindezt úgy, hogy te költöttél 10e ft-ot az üzemanyagra)
Folyamat fikázza a környéket/kocsidat/cipődet
Hímsoviniszta (magát normális értékrendekkel álló férfinak beállítva)
Igénytelen (koszos körmök, zsíros haj, lukas poló)
Exek folyamat szídása
Mi a fene történt a 30 feletti férfiakkal??
Megijednek attól, hogyan hogy részt kell venniük a felsorolt elvárások létrehozásában.
Nálam teljesülnek a felsorolt feltételek. Mégis azt tapasztaltam, hogy a nők semmit sem szeretnének behozni a kapcsolatba a testükön kívül. Tehát biztosítsam az anyagiakat, a házi teendőket lássam el. Ennyi erőből egy bejárónőt és egy prostit is felvehetnék.
A közösségi média mehtette a hatását, szépen bekúszott, az elején volt pár férfi aki anyagilag megtehette, hogy némileg vigye azt ami az instan megy, aztán egyre több férfi követte. Itt még semmi extrára nem kell gondolni, mindenki elkezdett edzeni, hogy szexi, kívánatos teste legyen, aztán jött egy újabb forma, a maszkulin, jóképű férfiak kezdték el el lepni az instat, a spanyolos, olaszos jóképűdég nem mindenkinek adatott meg, rengetegen kiestek a "játékból", nem volt elég már jó testtel rendelkezni, már az extra jóképűség is kellett, aztán jött egy újabb kör, már nem csak a jóképű, jó testű pasikból állt az insta, hanem bekúszott a pénz, a drága autók, a drága éttermek, otthon főzni már proli lett, Gundelben, meg Interkontinentálban lett a menő enni, aztán jött egy újabb kör, a követők, ma már státusz, hogy annak a pasinak akinek sok követője van, a fent leírtakon felül, az potenciálisan befolyásos, fontos ember, aztán jött egy újabb kör, a flegmasag, a leszaromság, fűszerezve némi sármmal....na ez az amitől ma beleremeg a nőknek a méhe.
Én nagyon úgy látom, hogy a közösségi média juttatta oda a jelenlegi párkapcsolati sikertelenséget oda, ami most van.
Ezek rám nem igazak. Ismerkedünk?
Nem is ismersz! Nekem nem is kell “instapozitív “ nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!