Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új év miatt hány nő fogja megfogadni, hogy inkább a normális férfiaknak adnak esélyt és nem a patkánybelsejű genetikai lottó nyerteseknek?
Hülyeséget beszélsz.
Majd ha egyszer egy olyan férfi testbe születsz ami nem 185 centi , nem jóképű akkor megtudod mivel jár ez, hiába vagy normális.
Aztán születhetsz egy jóképű, magas férfiként és lehetsz az utolsó tanulatlan, buta, bunkó, paraszt is akkor is kapni fogsz olyan nőt ingyen amiről egy normális férfi álmodni se merhet.
Ezzel csak megerősíted azt amit leírtam.
Miszerint?
Hogy a nők a normális férfiaknak sírdogálnak, hogy megint átb*szta őket a 28-ik jóképű férfi és bárcsak rendes pasit találnának, de 38-szorra is szétnyitják a lábukat a patkánybelsejű jóképű férfinek?
Írd már le, hogy te nő vagy, vagy férfi.
1. Férfi vagyok.
2. Egy nő nem fog vonzódni soha olyan férfihoz aki ontja magából az ilyen "patkánybelsejű " meg "38-szorra is szétnyitják a lábukat " és "Aztán születhetsz egy jóképű, magas férfiként és lehetsz az utolsó tanulatlan, buta, bunkó, paraszt is akkor is kapni fogsz olyan nőt ingyen amiről egy normális férfi álmodni se merhet." dumákat.
3. Az a baj, hogy magyarázhatnék én itt estik, hogy mi a baj ezzel és mért gáz az egész elképzelésed, de lassan megjönnek a vendégek és egyébként is felesleges lenne..
Látszólag nem vagy hajlandó megérteni, hogy a frusztrált siránkozó férfiak akik magukat hú de nagy rendes csávónak állítják be, de valójában egy rosszindulatú nőgyűlölő kárörvendő alak, azok nem fognak jutni ugyanúgy nőhöz 2024-be sem, mint ahogyan nem sikerült 2023-ba és korábban sem. Szóval felőlem csinálhatod, de ha én nő lennék, már meglenne számodra két vagy három pont miatt is a RED flag, hogy miért nem lennék hajlandó ismerkedni veled.
Ne hidd, hogy én olyan niceguy lennék, az arcom nem helyes és a testalkatomon is kell még dolgoznom, de mégis volt korábban barátnőm és általában szimpatikus szoktam lenni a nőknek. A legtöbb esetben a pártalálás csak személyiség kérdése.. nyilván kell egy alap vonzalom is, de ezt el lehet érni azzal is, ha a személyiséged megnyerő.. Nem minden a külső, sem a férfiaknál sem a nőknél. Igenis számít a belső és a személyiséged. Ezt felőlem tagadhatod, de attól még így van. Ha számodra teljesen mindegy, az már csak a te hiányosságaid igazolja.
Szerintem az fogadják meg a nők, hogy 2024-ben továbbra is csak a férfiak legjobban kinéző kb. 20-25 %-ával lesznek csak hajlandóak ismerkedni.
A full átlag (vagy átlag alatti) fejű Esztike is csak olyan férfival lesz hajlandó beszélgetni, aki minden nőnek tetszik.
Szerinted magától lesz ilyen egy férfi vagy a nők miatt? A tapasztalatok viszik a férfit ezen útra amikor évekig azt tapasztalja, hogy a jóképű de patkánybelsejá férfi hetente kapja meg a jobbnál jobb nőket, míg neki meg elsírja a bántatát több nő, hogy milyenek a férfiak meg amúgy tök kedves ő, de hát sajnos nem jóképű meg nem magas, de amúgy bárcsak olyan pasija lenne mint ő, az szerinted mit okoz?
Így van, és ez egyre rosszabb lesz a social media miatt.
Remek, ha minden a nők hibája akkor ismerkedj férfiakkal.
Kitérő válasz, ezt is vártam. Lehet te ismerkedsz férfiakkal azért vagy ilyen nőlelkű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!