Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új év miatt hány nő fogja megfogadni, hogy inkább a normális férfiaknak adnak esélyt és nem a patkánybelsejű genetikai lottó nyerteseknek?
Sajnálom, de csak 30 vagyok. Egyébként én nem nyalok senkinek, csak valóban ezt gondolom.
41!
A múltkor még mást mondtál a korodról ,de végülis mindegy is hány éves vagy.
Egyébként hozunk össze egy személyes találkozót, és megmutatom neked az itteni privát levelezéseimet. Egyből nem ezt fogod gondolni!:)
Egy se, mert a párkapcsolat nem futóversen,y ahol az esélyadás szó érzelmileg adekvát hozzáállás lenne.
A kettőnek egyszerűen nem létezik közös metszete.
44-es!
Nem vagyok magányos. De ha az lennék, akkor sem a burgonyával akarnék találkozni.
De egyébként igazad van, mert nem is kell ehhez személyes találkozó. Elég lenne ha belenézne a tükörbe a batáta, és számot vetne a saját szexuális illetve szerelmi életéről. És akkor egyrészt kapásból rájönne, hogy milyen férfit akarnak a nők(nem olyat mint ő), másrészt meg nem lenne pofája ilyen nagy mellénnyel észt osztani másoknak egy olyan témában, amiről valójában fogalma sincs, mert teljesen kívülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!