Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új év miatt hány nő fogja megfogadni, hogy inkább a normális férfiaknak adnak esélyt és nem a patkánybelsejű genetikai lottó nyerteseknek?
Ne hasonlítsuk már ezt össze férfi-női szempontból. A nők hazudoznak a belső értékekről, stb. nem a férfiak.
21-es: tetovált? Akkor nem lehet egy nagy észlény. Remélem, hogy legalább piercing-je nincs, mert akkor aztán tényleg nem lehet egy nagy IQ betyár. De neked nem ez számított, hogy mi van a fejében, hanem hogy legyen külsőre "pont az eseted" az a férfi, akivel összejössz, igaz?
Addig-addig válogattál, amíg végre találtál egy "pont az esetem" kategóriás csávót, ahelyett, hogy esélyt adtál volna egy olyannak, akivel objektíven nézve kb. egy szinten vagy külsőre. Dehát sajnos a mai világban ilyen nincs, minden nőnek (még az átlagos körülieknek is) csak olyan férfi kell, aki külsőre "pont az esete", sajnos egy ilyen világban élünk. Ezért ennyire nehéz az ismerkedés az átlagos külsejű férfiaknak.
"Magas, jó testű, tetovált, hosszú hajú és virslis sütiket sütöget a konyhában"
Te nem láttad itt a válaszoló enyhe torzítását?
Hú gyerekek, nem nagyon voltam az ünnepek alatt, néha olvasgattam, és arra jutottam hogy hogy az Új Év alkalmából gyűjtést szervezek a rászorulók megsegítésére.
- ennek a Shreknek origami tanfolyamra hogy hajtogathasson kedvére (néhány nappal ezelőtt futottam bele már megint olyan hozzászólásaiba hogy össze akarja hajtogatni a pasijainkat :D)
- shortcel165-nek egy olyan Prada csótányroppantóra amit a Jákob Zoli viselt a rózsaceremóniákon
- 39F incelnek meg egy lapátállú olasz macsóra akikre annyira rá van fixálódva.
Szívesen fogadok egyéb ötleteket, lehet hogy annyi lesz hogy inkább egy alapítványt kéne létrehoznunk 😇
A férfiak mindenről hazudnak.
Érdekes, hogy nyáladzol te is meg a haverok is, hogy juj a nők mennyire utálják egymást - mi a kérdésed? Utálod a helyes fiúkat, mert rájuk figyelnek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!