Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előbb utóbb miért éreznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb utóbb miért éreznek mindig többet a baráti barátnőim?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretnék párkapcsolatot különböző okok miatt, viszont barátokra szükségem van ugyanis nem akarok magányban lenni, elég kevés barátom van így barátkozni próbálok interneten, elég nehéz, mert főleg párkapcsolatot akarnak az emberek, ráadásul én szinte csak nőkkel értem magam meg valahogy a férfiakkal képtelenséges ez, így általában ha össze is jön egy barát aki nő tök jó indul minden, de egy-két év után így mondja hogy ő többet érez és nem szeretné ezt a barátságot így folytatni, mert rossz neki így... aztán megszakad ez a barátság..
2023. dec. 31. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9, 10. Amúgy én is hasonló cipőben járok bro :D
2023. dec. 31. 09:49
 12/15 anonim válasza:

#4 vagyok: Látod te magad is leírtad a dolgot, hogy a szex nem érdekel. Ez szinte biztosan azért van mert félsz tőle valamiért tudatalatt. És azért nem találod meg a férfiakkal a hangot, mert nem tudod megélni a férfiasságodat normálisan.

A nőkkel való barátság azért nem működik, mert ahogy valamelyiknek lesz egy komoly kapcsolata, lőttek a barátságnak. A nőknek csak ideig óráig kellesz barátként, amíg az életükben pont olyan szakaszban vannak, vagy ha igazából többet akarnak, ahogy írtad is.

Sportolj, és légy egy kicsit férfiasabb (csak focimeccset ne nézz :D ) és egyből változni fog a dolog.

2023. dec. 31. 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet horomonális oka is az alacsony libidónak, nézetted már meg?
2023. dec. 31. 10:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Edzened kellne egy hónapon át, az felnyomná az égbe a hormonszinted, egyből mindet meg akarnád dugni.
2023. dec. 31. 11:19
 15/15 A kérdező kommentje:
14. Istenem ennyi tudatlan ember
2023. dec. 31. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!