Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előbb utóbb miért éreznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb utóbb miért éreznek mindig többet a baráti barátnőim?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretnék párkapcsolatot különböző okok miatt, viszont barátokra szükségem van ugyanis nem akarok magányban lenni, elég kevés barátom van így barátkozni próbálok interneten, elég nehéz, mert főleg párkapcsolatot akarnak az emberek, ráadásul én szinte csak nőkkel értem magam meg valahogy a férfiakkal képtelenséges ez, így általában ha össze is jön egy barát aki nő tök jó indul minden, de egy-két év után így mondja hogy ő többet érez és nem szeretné ezt a barátságot így folytatni, mert rossz neki így... aztán megszakad ez a barátság..
2023. dec. 31. 08:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Miért, nem csak beszélgetnétek, hanem ezt is:

[link]

2023. dec. 31. 09:05
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

"mert rossz neki így... aztán megszakad ez a barátság.."

Azért szakad meg a "barátság" mert már eleve manipulációra építkeztek. És a tervük kivitelezhetetlennek mutatkozik előttük, inkább egy újabb áldozat után néznek.

Aki eleve tisztán baráti kapcsolatba kezd, annál sem 1, sem 5, sem 10 év után nem merül fel az, hogy a másik emberrel kapcsolatba kezdjenek. Eleve a barátság maga tisztán fel sem hozza benne.

2023. dec. 31. 09:07
 3/15 anonim ***** válasza:
36%
Nekem volt olyan fiúbarátom akivel soha el nem tudtam volna képzelni semmilyen kapcsolatot és mégis egyszer villámcsapás szerűen beütött a frász. Semmilyen manipuláció sem volt, engem is meglepett, nem kicsit hogy így alakult.
2023. dec. 31. 09:16
 4/15 anonim válasza:
69%
Nők és férfiak között hosszútávon nem működik a barátság dolog. És nem is egészséges, ha egy férfi elsősorban nőkkel akar barátkozni.
2023. dec. 31. 09:31
 5/15 anonim ***** válasza:

"én szinte csak nőkkel értem magam meg valahogy a férfiakkal képtelenséges ez"

Hu ez nekem nagyon fura én pont fordítva vagyok ezzel. A nőkkel is kijovok, de ott necces a barátkozás.

2023. dec. 31. 09:38
 6/15 A kérdező kommentje:

4. És nem is egészséges, ha egy férfi elsősorban nőkkel akar barátkozni.

És miért nem? Egyszerűen nem tudok férfiakkal barátkozni próbáltam de abszolút nincs meg a közös hang a nőkkel valahogy sokkal jobban megvan

2023. dec. 31. 09:39
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
Miért nem dugod meg őket? A csajok mindig többet akarnak mint barátság. Vagy azért vacilalsz mert jaj mi lesz a barátsággal? Ha többet érez a csaj akkor az már eleve nem barátság csak mondom. Szerintem barátkozz fiúkkal a lányokat meg hagyd meg dugasra
2023. dec. 31. 09:40
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Biztos egy fantasztikus érző lény vagy adoniszi külsőbe zárva, akiben a férfiak nem látnak potenciális barátot viszont konkurrenciát igen, a nők viszont menthetetlenül fülig beléd szeretnek.
2023. dec. 31. 09:42
 9/15 A kérdező kommentje:
8. Nem vagyok adonisz nagyon messze vagyok tőle , szemüveges vagyok , ilyen kis loser fejem van szerintem
2023. dec. 31. 09:47
 10/15 A kérdező kommentje:
7. Hát valahogy nem mozgat meg a szex, lehet ilyen szürke aszexuális vagyok mert néha hiányzik, de inkább nem
2023. dec. 31. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!