Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » !?Egy hete hétvégén tesom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

!?Egy hete hétvégén tesom barátnői nálunk voltak egész hétvégén…

Figyelt kérdés
az egyikkel eléggé jól elvoltam kereste folyton a társaságom, sokat beszélgettünk szemeztünk akárhányszor össze futottunk a konyhában, szimpatikus volt mondhatni szerelembe estem és azóta se tudom elfelejteni, nem volt senkije legalabbis akkor annyit tudok hogy verte az előző barátja, erőszakos volt vele stb Aztán most mi vagyunk náluk, eljöttem én is miatta csak is miatta és ahogy ide értünk kiderült hogy annál a csavónál van aki verte.. pedig megvolt köztünk a szimpátia és láttam hogy ő is így érez ahogy én csak akkor most mi van nem értem ezt a szitut hogy miért ment vissza hozzá.. a lány 18 éves én 20 valszeg jobb lesz ha elfelejtem..:/ vagy nem tudom írni se tudok neki sajnos
2023. nov. 17. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Bántalmazás esetén az áldozat visszamegy míg észre nem veszi, hogy nincs a bántalmazottnak mit bizonyítania (mert szerinte ő a hibás, hogy kap, elhitette vele), vagy annyira fél tőle, hogy visszatér hozzá. Fel kéne jelenteni a párját ő neki vagy a családtagnak, barátnak és a lánynak pszichológiai segítséget kérnie. Te veled hiába jönne össze nem működne se a szex, se a kapcsolat hiszen a markai közt tartsa a mocskos szemétláda.
2023. nov. 17. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Nőknél mindig ez lesz. Verik őket, panaszkodnak, és mennek vissza. Mert ez kell nekik.

Sose bántottam az exem, a legnagyobb fizikai balhé az volt köztünk, mikor rámvert egy törölközővel. Tehát ő csinálta a bántalmazós részt, még ha ilyen szánalmasan is. De egyszer felemeltem úgy a hangom, hogy hirtelen elkezdett szolga lenni. És megijedtem, mikor tette, amit kértem. Kérdezem tőle miért csinálod? Azt mondja, fél. És akkor leesett, hogy a nőknek tényleg ez kell, hogy félelemben éljenek, szeretnek alárendelve lenni. Én meg normális akarok lenni velük, egyenlőség, béke legyen, ez nem kell, így hát maradok egyedül. Őket pedig megerőszakolja, megöli a párjuk. Ha ez kell nekik, hát legyen.

2023. nov. 17. 21:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Tesom mesélte hogy múltkor fel lett jelentve mert elvitte magával, úgy hogy a lány nem akart menni, meg olyat is meséltek hogy a hajánál fogva húzta fel a lépcsőn.. ami azért nagyon durva Viszont most magától ment vissza amit nem értek valszeg tényleg az lehet hogy fél tőle.. de ez akkor sem okés félelemből lenni valakivel nekem tényleg nagyon szimpatikus ez a lány megkedveltem az alatt a pár nap alatt amit nálunk töltöttek de nem tudom mit csináljak:/
2023. nov. 17. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmit, ha beleavatkozol te is kapsz, vagy méginkább a lány érzi meg. A lány szülei leszarják őt vagy mi van? Hihetetlen az egész sztori.
2023. nov. 17. 22:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyedül élnek 3 testvér viszont ő mindig is máshol volt másnál a szüleiről nem sokat tudok vannak de igencsak leszarják őket Igen én is ezért nem akarok nagyon belefolyni nehogy a lány szívja meg miattam.. magamat nem féltem bár kamu sztori lenne de sajnos nem az:/
2023. nov. 17. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor is fel kell jelenteni és nem egyedül mászkálnia a lánynak. Persze,hogy visszamegy ha fél, vagy máshol semmit se kap.
2023. nov. 17. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem hogy miért ment most vissza jó helyen volt itt és ma is hívta a tesóját hogy valahova elköltöztek azzal a csávóval nem beszéltek sokat lényeg a lényeg úgy volt hogy holnap jön haza ide de ezek szerint nem fog már hazajönni nem tudom mi lesz ennek a vége nagyon nem tudok beleszólni sem.. sajnálom én máshogy gondoltam vele Ez a jó aki veri agresszív vele megszabja hova kivel mikor mehet… én meg csak lesek hogy mi a f@sz és miért
2023. nov. 17. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát ugye az erősebb kutya b@szik, embereknél is.

Ha meg tudod rendesen verni a csávót tied lehet a csaja is. Ha nem visznek érte börtönbe persze.

Vagy lecsukatod a csávót, és instant rárepülsz a csajra.

Mindkét opció nehéz ügy, feljelenteni te ugyse tudod a srácot

2023. nov. 18. 05:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz a lánynak is kellene az akarása ha ő nem lép akkor tök mindegy ki mit csinál és jelent fel úgyhogy elengedem ezt az egészet fölöslegesen rágódok ezen de csalódtam benne mert még nálunk “nincs barátja és az erőszakos exéhez nem megy vissza..” na jah erre most vele van pedig egy normalis értelmes gyönyörű lány találna 100x jobbat is
2023. nov. 18. 09:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Kenyszeres hazudozo, ne is foglalkozz vele.
2023. nov. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!