Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fogadnátok el azt ha az új párotoknak lány barátnői lennének akivel tartaná a kapcsolatot például felmegy hozzájuk főzni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 18:45
1/9 anonim válasza:
Ennyi nekem belefér. Amíg én vagyok a prioritás, nem kibeszél nekik, normális barátok, nem megy rá a közös időnkre. Bizalmi gondjaink nincsenek.
2/9 Sunshinedoll válasza:
Nekem semennyire. Én nőként nem megyek fel férfi haverokhoz főzni. Ha párom van, akkor meg végképp nem, még kettesben sem találkozok velük pl. egy kávézóban. Ugyanezt elvárom egy férfitól is.
3/9 anonim válasza:
Ha neked elég az, hogy csak egy vagy a háremből, akit éppen kúrogat (vagy többet kúrogat, mint a többit), akkor teljesen jó.
4/9 anonim válasza:
Érdekes egyébként, mennyire eltérő válaszok születtek. Mindenki érzése jogos, én meg egy negyedik verzió leszek...
Mivel nem hiszek a hűségben, így nem nagyon izgatna.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem okozna gondot. Rendben van az önbecsülésem.
6/9 Sunshinedoll válasza:
Hát szerintem önbecsüléssel rendelkező nő nem nézi végig azt, hogy a párja több nő lakására is feljár, bár azt is tudom, hogy manapság attól menő csaj valaki, ha a pasijának mindent elnéz és még büszke is rá.
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg egy önbecsüléssel rendelkező nő nem lát mindenkiben riválist és nem pisili össze magát, ha a párja nem zárja ki a baráti köréből az egész női nemet. Pont ez az önbecsülés és a magabiztosság, nem az, hogy elszeparálom a barátomat minden potenciális fenyegetéstől, nehogy megcsaljanak. Ez inkább a szánalmas kategória.
8/9 anonim válasza:
Ha nincsenek hosszútávú terveim a párkapcsolattal, csak amolyan élvezeti párkapcsolatról van szó, akkor ok.
Családot viszont olyan emberrel alapítanék, aki nem jár más nőkhöz főzni.
9/9 anonim válasza:
Nekem ez így nem férne bele. Az elfogadható számomra, ha a baráti társaságában vannak nők is és jóban vannak, de az nem, ha kettesben találkozgatnak meg felmegy a lakására főzni. Én se tenném. Szerencsére ilyen soha fel se merült egyik kapcsolatomnál se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!