Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fogadnátok el azt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fogadnátok el azt ha az új párotoknak lány barátnői lennének akivel tartaná a kapcsolatot például felmegy hozzájuk főzni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi nekem belefér. Amíg én vagyok a prioritás, nem kibeszél nekik, normális barátok, nem megy rá a közös időnkre. Bizalmi gondjaink nincsenek.
2023. nov. 5. 18:55
 2/9 Sunshinedoll ***** válasza:
47%
Nekem semennyire. Én nőként nem megyek fel férfi haverokhoz főzni. Ha párom van, akkor meg végképp nem, még kettesben sem találkozok velük pl. egy kávézóban. Ugyanezt elvárom egy férfitól is.
2023. nov. 5. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha neked elég az, hogy csak egy vagy a háremből, akit éppen kúrogat (vagy többet kúrogat, mint a többit), akkor teljesen jó.
2023. nov. 5. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes egyébként, mennyire eltérő válaszok születtek. Mindenki érzése jogos, én meg egy negyedik verzió leszek...

Mivel nem hiszek a hűségben, így nem nagyon izgatna.

2023. nov. 5. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem okozna gondot. Rendben van az önbecsülésem.
2023. nov. 5. 19:11
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
48%
Hát szerintem önbecsüléssel rendelkező nő nem nézi végig azt, hogy a párja több nő lakására is feljár, bár azt is tudom, hogy manapság attól menő csaj valaki, ha a pasijának mindent elnéz és még büszke is rá.
2023. nov. 5. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg egy önbecsüléssel rendelkező nő nem lát mindenkiben riválist és nem pisili össze magát, ha a párja nem zárja ki a baráti köréből az egész női nemet. Pont ez az önbecsülés és a magabiztosság, nem az, hogy elszeparálom a barátomat minden potenciális fenyegetéstől, nehogy megcsaljanak. Ez inkább a szánalmas kategória.
2023. nov. 5. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Ha nincsenek hosszútávú terveim a párkapcsolattal, csak amolyan élvezeti párkapcsolatról van szó, akkor ok.

Családot viszont olyan emberrel alapítanék, aki nem jár más nőkhöz főzni.

2023. nov. 5. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ez így nem férne bele. Az elfogadható számomra, ha a baráti társaságában vannak nők is és jóban vannak, de az nem, ha kettesben találkozgatnak meg felmegy a lakására főzni. Én se tenném. Szerencsére ilyen soha fel se merült egyik kapcsolatomnál se.
2023. nov. 5. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!