Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel az itteni nők, ha a férfi ismerkedés során rájön arra, hogy a csaj nincs vele anyagilag egyszinten és dobja a csajt?
A fasziknak az az egy dolguk az életben, hogy pénzt keressenek xd A nő nézzen ki jól, szül, szoptat, babázik, gyereket nevel, háztartást vezet és emellett még a karriert is mi építsük? Neked meg csak a töködet kelljen vakargatni egész nap?
De jó, tegyük fel, hogy nem akartok gyereket, akkor sem hinném, hogy neked bármi gond származik abból, ha nem keres nettó milliót a barátnőd. Csak ha az a célod, hogy élősködj rajta.
A "szülés és szoptatás" kártyát engedd is el, tart három évig max, nem mentség arra, hogy nincs igényed arra, hogy magadat eltudd tartani normális keretek között.
A gyereknevelés közös dolog, a háztartásvezetés is.
#6 ezért nem kellesz te egy nőnek sem. Aki a “szülés és szoptatás” témát csak egy pár évig tartó semmiségnek tekinti, nem pedig kőkemény fárasztó 0-24-es feladatnak, az kicsit sem tiszteli a nőket és nem is való neki gyerek, család. Egyébként meg én nettó 500 ezret keresek, tehát bőven el tudom tartani magam, azokat a nőket én is gáznak gondolom, akik mondjuk 250-et keresnek és ELVÁRJÁK, hogy el legyenek tartva, se baromi egyszerű a képlet, nem kell ilyenekkel ismerkedni.
“A gyereknevelés közös dolog, a háztartásvezetés is.”
Aha, pont ezt láttam karácsonykor is minden vendégségben, anyukák sürögnek forognak sütnek főznek gyerekeket vendégsereget látják el, apukák meg addig ledőltek aludni meg tévézni. Sosem lesz a gyereknevelés háztartás 50-50. Ez most is 80-20 a nők javára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!