Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon már akkora a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon már akkora a nőhiány, hogy egy 30 éves (jóképű, jómódú) férfiaknak is csak 50-60 éves nők jutnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen egyre több és rengeteg ilyet ismerek. 30 éves saját lakással rendelkező mérnök, és jól is néz ki, de nőt azt egyszerűen nem talál, csak legfeljebb olyat aki 20+ évvel idősebb nála.

Ebben az országban hogy burjánzott el ennyire a férfitöbblet/nőhiány? Mi történt a nőkkel akik itt születtek? Hova tűntek, mindnek külföldi palija lett?

2023. dec. 28. 13:50
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
45%

"Ez amiről fantáziáltok, hogy a nők többsége férfiak nélkül is meg tud élni, ez Nyugat-Európában, Észak-Amerika jobb részein és Ausztráliában van csak szinte, de Magyarországon ez csak álom, ilyen bérek és árak mellett."

Nemár, a szüleim csak pár hónapot voltak együtt, anyukám egyedül nevelt fel, ketten laktunk.

Most is egyedül lakunk, ő is saját lakásban, én is.

És az összes óvoda- és iskolatársam 70%-a így volt, egyedülálló anyukával laktak, csak volt, ahol egyke volt a gyerek, volt, ahol 3 testvér is volt.

Sőt, egyedülálló női bérlőnk is volt az elmúlt pár évben, huszonéves lány.

2023. dec. 28. 22:00
 52/56 anonim ***** válasza:

Nincs férfi többlet.

Hiába hisztiztek

2023. dec. 28. 23:00
 53/56 anonim ***** válasza:
0%
30 eves fiatal bikaknak ilyen 50 eves szoros ló phitsaju banyak jutnak csak. .. milyen vilag ez?
2023. dec. 29. 14:28
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja, persze. Jól kinéző, jól kereső fiatal mérnök nem talál barátnőt.

Valami itt nem keres. Vagy ronda, mint a bűn, vagy van valami nagyon rossz tulajdonsága.

2023. dec. 30. 14:06
 55/56 anonim ***** válasza:
Én amilyen 30asokat ismerek... a jóképűek mind van korban hozzáillő nőjük, vagy nemrég szakítottak. De még az átlagosak meg átlag alattiak többségének is van. És igen, van sok szingli nő, csak ők nem kötik mindenkinek az orrára, mint a nyígó tipikus foreveralona férfiak. Hanem csak élik az életüket (és ez alatt nem f.ról f.ra ugrálást értek!) és csak a belső kör tudja.
okt. 8. 09:51
 56/56 anonim ***** válasza:

Baszkikám... attól, hogy vannak tipikus női szakmák, nem azt jelenti, hogy minden nő olyanban dolgozik. Manapság az egyetemi oktatásban résztvevők között számottevően több a nő, onnan meg lehet menni irodai munkákba. Én pl. multinál dolgozom csapatvezetőként, nőnemű vagyok, és az iroda 80%-a szintén nőkből áll.

Én sem ismerek amúgy olyan esetet, hogy tényleg jóképű, gazdag és normális személyiségű mérnök férfinek ne legyen korban hozzáillő, normális barátnője. Ha vkinek csak a 60 éves mami jut, ott azért személyiségileg vannak problémák. Akik meg rínak-nyígnak, hogy 30asok, szinglik, nincs kijük... ott azért megkérdezném, mégis milyen nőknél próbálkoznak, ha egyáltalán, és milyen szövegekkel, milyen kontextusban (pl. az full bukta, ha csak a munkahelyen hajlandó, mert abba nem akar plusz energiát befektetni, hogy eljárjon otthonról, és ott is csak a 20éves jómellű gyakornok kiscsajnál, miközben ő maga pohos és kopaszodik - ismerek ilyen példát sajnos).

okt. 18. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!