Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok hozzá, hogy szakértők is kimondták, hogy "Magyarországon minden tévhittel ellentétben nagyon durva nőhiány van"?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=cjHbJDPqCqo

23 perc, 24 másodpercnél

Szóval, akkor ez a férfitöbblet mégsem csak az incelek baromsága? Sőt, a szakértől ebből nem csak a férfiak társkeresési nehézségeit vizionalizálják, hanem hosszú távon az ország teljes demográfiai összeomlását is. Tehát valóban nagy a baj. Az, hogy a férfiaknak emiatt sokkal nehezebb társat találni, az csak egy mellékes dolog, de persze valós.

Akkor ideje lenne bocsánatot kérniük azoknak a nőknek, akik eddig tagadták vagy elbagatellizálták a magyarországi férfitöbblet problémájának jelentőségét?

2023. dec. 12. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék az egyetlen nő a bolygón, és lenne 1 000 000 000 férfi de mind bunkó fogatlan dagadt incel, akkor ki halna az emberiség mert én tuti egyikükkel se fekszek össze.
2023. dec. 12. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ferfi vagyok, es pont forditva latom. Keves valodi ferfi van, mindenhol kanos kisfiuk kornyekezik meg a noket, akik elhajtjak oket. Jol teszik. Majd ha egyszer eljutsz arra az erettsegi szintre, akkor te is kegerted a kulonbseget.
2023. dec. 12. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
TALÁN EGY HAJSZÁLNYIVAL több a férfi bizonyos életkorban, de az még nem jelenti azt, hogy sokkal több a férfi, mint a nő.
2023. dec. 12. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írod ki nap mint nap, akkor sem lenne párod, ha durva női többlet lenne. Nyugtasson ez.
2023. dec. 12. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak te meg elfelejted azt kivenni a szavaiból, hogy nem olyan jelentős, mint elsőre tűnik. Ergo hiába van valamennyivel kevesebb nő, ha te jó pasi lennél, és felzárkóznál, akkor neked is lenne. Semmi köze nincs a nőhiánynak ehhez, hiába lennének többen a nők, ha nem szép nők lennének, hanem csúnyák, akkor ugyanúgy nem lenne nőd, mert te csak a szép nőket veszed észre, akik téged azért nem, mert te nem vagy jó pasi. Válj akkor jó pasivá, és már is le lesz szarva, hogy kevesebb nő van a fiatal korosztályban. Ez ilyen egyszerű.

De amíg ilyen önigazoló dolgok miatt sírsz, mint egy fürdős k*rva, addig elmehetnél mondjuk edzeni, helyesen táplálkozni, fodrászhoz, ruhatárcsere, stb stb. Ezerszer leírtam már, de leírom még ugyanennyiszer, ha nem érted meg! Mert nem érted meg öcskös, egyszerűen annyira megvagy keseredve, hogy nem látod a fától az erdőt. Ne a problémán lovagoljál, hanem old meg, mit nem értesz ezen?

Pszichológus, fodrász, ruhabolt, konditerem és kezdeményezés. Ezek kellenek neked, de sürgősen. Fejezd be ezeket az idióta önigazoló nyomorultságaidat, és kezdj már valamit magaddal, mert nem vagy komplett.

2023. dec. 12. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ilyen rohadt sok szingli nő van, én nem látom a férfitöbblet okota problémát.

Mintha lenne 10 gombóc 12 főre, 3an elkezdenének enni, a maradék meg az tmondaná, hogy hát 7 gombóc van még 9 főre, tehát 9en éhen fogunk halni:D

2023. dec. 12. 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

2022-es népességi adatok:

Férfiak - 4 625 260

Nők - 4 974 484

Ennyit a szakértős f*szságaidról. Ha egyedül lennél pasi, akkor se lenne senkid.

2023. dec. 12. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
"vizionalizálják" Hogy mi??? Megírtam már neked, hogy a végtelenségig ostoba vagy. "Magyarországon minden tévhittel ellentétben nagyon durva nőhiány van" Ez meg aztán a csúcs. Nagyon komoly szakértő nyilatkozik így.
2023. dec. 12. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:

"Akkor ideje lenne bocsánatot kérniük azoknak a nőknek, akik eddig tagadták vagy elbagatellizálták a magyarországi férfitöbblet problémájának jelentőségét?"

Bocsánatot kérek, Kérdező.

Remélem most már szebb napod lesz, további szép estét és boldog karácsonyt!

2023. dec. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!