Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltátok volna, hogy egy jó kis háborúval lesz megoldva a nőhiány magyarországon?
Figyelt kérdés
Azóta kérdést sem láttam kiirva erről, incelkék boldogok lehetnek :D2022. márc. 7. 12:27
2/22 A kérdező kommentje:
:D
2022. márc. 7. 12:31
3/22 anonim válasza:
1: 🪑🪑🥂
(Hogy le tudj ülni, meg tudjunk koccintani is! 😅)
5/22 anonim válasza:
Mennek tovább a menekültek.
A kárpátaljai menekültek akik tudnak magyarul azok meg olyan feketék mint a cipőm talpa.
Sok sikert "incelek"!
6/22 anonim válasza:
5. vagyok
Az Euban befogadnak egy csomó menekültet.
Nálunk csak az ingyenélők maradnak.
7/22 anonim válasza:
Téged annyira foglalkoztatnak az incelek, hogy kiírsz az róluk egy kérdést, mert nincs incel kérdés? Biztos minden rendben van az életedben neked is. Vakok között félszemű a király, vagy mi? :D
8/22 A kérdező kommentje:
Nem, én már outcel vagyok, új generáció :D
2022. márc. 7. 12:46
9/22 anonim válasza:
5. vagyok
Az inceleknek tanácsolom menjenek önkénteskedni a karitatív szervezetekhez, akkor az első sorból nyomulhatnak a menekültekre!
:)
10/22 anonim válasza:
5. vagyok
Esküszöm drukkolok nekik! :)
Az ukrán punci semmivel sem rosszabb a magyar puncinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!