Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon már akkora a nőhiány, hogy egy 30 éves (jóképű, jómódú) férfiaknak is csak 50-60 éves nők jutnak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen egyre több és rengeteg ilyet ismerek. 30 éves saját lakással rendelkező mérnök, és jól is néz ki, de nőt azt egyszerűen nem talál, csak legfeljebb olyat aki 20+ évvel idősebb nála.
Ebben az országban hogy burjánzott el ennyire a férfitöbblet/nőhiány? Mi történt a nőkkel akik itt születtek? Hova tűntek, mindnek külföldi palija lett?
2023. dec. 28. 13:50
41/56 anonim válasza:
39 Talán onnan szedi hogy anya puszit adott a fiának az utcán, és párnak nézte őket. Vagy nem is tudom.
42/56 anonim válasza:
Tudjátok, a gyakorin elterjedt nézet szerint az emberem jutnak meg járnak egymásnak. Tehát, ha 60-as nő jut, akkor azzal kell lenni,nincs mese.
43/56 anonim válasza:
Húzd le magad a WC-n kérdező. A nyomoroddal meg a téveszméiddel együtt.
44/56 anonim válasza:
A fenébe, jómódú, harmincas férfi vagyok, még jóképűnek is mondanak, erre a gyakorin kell megtudnom, hogy csak nyugdíjas mamikákkal jöttem össze eddig is...
45/56 anonim válasza:
5-10 milliárdrol indul a párválasztás
46/56 anonim válasza:
45-igy van, ezt banki papírokkal kell igazolni már az első randin, ezt mindenki tudja. (Azt csak zárójelben kérdezem, hogy 5-10 millióval mit kezdesz a mai világban? Lakásra nem elég, meg beugronak sem.)
48/56 anonim válasza:
Érdekes, én pár hónapja linkeltem név nélkül privátban egy incelnek képeket a facebook ismerőseim közül (6-7-et), kifejezetten csúnya pasikról, és a barátnőikről/menyasszonyaikról, de szerintetek csak a milliárdos 23 centis farkú, jóképű férfiaknak van barátnője :D
49/56 anonim válasza:
Miért rajta volt mérőszalaggal bejelölve? 😥
50/56 anonim válasza:
29: "Mégis az a tapasztalat, hogy a nők nem laknak mamahotelben, csak a férfiak jellemzően."
Így van.
Egyedül élnek saját vagy bérelt lakásban, vagy lakótársakkal saját vagy bérelt lakásban.
Vagy hostelben, kollégiumban, munkásszállón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!