Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy szinte csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szinte csak kislányokat látok kisfiúkkal és nem nőket? 28/F

Figyelt kérdés
Ez Tinderre is érvényes. Nem látok olyan nőket akiket könnyen el tudnék képzelni anyaszerepben

2023. dec. 27. 12:46
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
89%

Szerinted minek kéne átlagosnak lennie 22-23 évesen? A legtöbb ember olyankor még nem az anyaságra készül hanem örül hogy van elkölthető saját keresete, meg hogy már nem az anyja mondja meg hogy mikorra érjen haza. (Jó esteben.) Ez azért van, mert a modern társadalomban tovább tanulnak az emberek és később kezdenek el dolgozni. Így később lesznek önállóak és érettek olyan dolgokra mint pl a szülőség. A jelenség neve posztadoleszcencia. Egyetemen tanultam huszonéves korom elején két koktél között, anyaság helyett.

A magamutogatás megint egy más dolog, ez azért lehet mert rossz helyen nézelődsz. A Tinder inkább szexre van mint komoly kapcsolatra. Egy szexpartner keresőn meg gondolom fontos hogy az ember kipakolja az árut. Ha komolyat akarsz ne egy ilyen külső alapján jobbra-balra pöcögtetős oldalt válassz.

Azt mondjuk erősen kétlem hogy a méhszáját látnád bárkinek is.

2023. dec. 27. 22:11
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Népuszítás? Egy párszáz vagy esssetleg párezer főt elérő profil ahol csak simán kitesz eg yképet magáról és nyugodtan ki lehet offolni.. az népuszítás?:D

Láttad már a kék plakátokat az utcán?:D

2023. dec. 27. 22:31
 43/53 A kérdező kommentje:

40-es, el sem hinnéd mennyi irigy ember van. Vagy mikor lánnyal sétálok az utcán hány irigy pillantást látok nőktől. Rengeteg embernek nincs rendben az élete, szerelmi élete. Tehát a Tinder egy szexpartnerkereső, mikor eredendően egész biztosan nem az. Ennek ellenére a nők értetlenkedve állnak a tény előtt, hogy a férfiak 95%-a ott szexet akar. Miközben a nők félmeztelen képeket töltenek fel magukról. Az a férfi pedig aki rendes kapcsolatot szeretne, az nincs megbecsülve ott cseppet sem.

Lehet a kákán is csomót keresni de nem csak az népuszítás, ami eljut mondjuk 9,7 millió magyar emberhez.

Aki szerint rendben van, hogy ott a " nők " a mellüket, feneküket mutogatják, az nem tudom mit érez.

Én azt látom ismerőseimtől is, hogy főleg a netes társkeresésben valami el van csesszerintve. Teljesen aranyos lányokat ismerek akik megpróbálták de semmi jót nem tapasztaltak ott. Mindenkinél azt látom, videókban azt hallom, hogy ma egyáltalán nem könnyű megfelelő párt találni.

Lehet engem beállítani Lucifernek, de ezeket a nőket és férfiakat is meglehetősen érintő problémákat nem én okoztam

2023. dec. 28. 10:01
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj neten ismerkedni. Az emberek nagyon nagy többsége nem elszigetelt helyeken, kisebb falvakban, tanyán él, van lehetősége eljárni tömegek közé, szórakozni. Ezt ki tiltja meg? Nyilván neten is lehet találni kapcsolatokat, de miért csodálkozik bárki is, hogy ahol főként képek, paraméterek alapján döntenek emberek, mert egyebet nehéz megcsillogtatni, ott várhatóan sok lesz a kudarc?
2023. dec. 28. 11:34
 45/53 A kérdező kommentje:
Lehetne élőben is ismerkedni igen. Én nem járok szórakozóhelyekre, az ottani lányok nem olyanok mint én. Hobbijaim mint a zongorázás itthoni tevékenység, tehát nem járok el programokra. Utcán pedig nem megyek oda random nőkhöz. Számomra egy patt helyzet az ismerkedés
2023. dec. 28. 12:09
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Hááátigen, úg ynehéz ismerkedni, ha nem ismerkedsz...

De ezért hadd ne azok legyenek már lehúzva akiknek sikerül...

2023. dec. 28. 12:41
 47/53 A kérdező kommentje:
Nincsenek lehúzva, szívből gratulálok nekik.
2023. dec. 28. 12:54
 48/53 anonim ***** válasza:
83%
Nincsneek lehúzva, csak milyen dolog már, hogy 22 évesen utazgatnak ahelyett, hogy az anyaságr akészülénenk:D Meg smacklevesfejű fiúk. Aha. Nincsenek lehúzva:D
2023. dec. 28. 13:01
 49/53 anonim ***** válasza:
82%
Szóval a szórakozóhely nem jó, a Tinder nem jó, semmi más a neten nem jó, utcán nem jó, máshova nem jársz. Akkor te nem tudsz ismerkedni. De más igen.
2023. dec. 28. 13:18
 50/53 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nem tudom normálisan körülírni a smacklevesfejű fiúkat. Esetleg kisfiúk akiknek a külső a legfontosabb, és minden második szavuk tesó vagy g*ci. Mégis hogyan kellene nyilatkozom róluk.

22 évesen abszolút menő dolog az utazgatás, aki megteheti az nagyon helyesen teszi. Le lehet menteni a képeket otthon pendrivera privát célű felhasználásra. A párhuzam nem ment át ezek szerint a külföldön utazgató nők és Audival pózoló férfiak között. Mind a kettőből Dunát lehet rekeszteni, 0 kreativitás van benne és egyediség, egyfajta ripacskodás.

Mi a gondom ezzel és mi frászkarika közöm van hozzá? Annyi, hogy egy társkeresőn ezek közül a " nők " közül tudok választani. Én a társkeresőt komolyan gondolnám, komoly szándékkal. Az életemet nem szépítve, senkit sem megvezetve egy kis csurran-cseppen szexért. Ezek a " nők " komolytalanok. Többnyire az szerepel a kapcsolati céluknál hogy: ,, még nem tudom ". Mennyire lehet komolyak a szándékaik ha maguk sem tudják hogy mi a bánatos sz*rt akarnak. Nekem ezzel van bajom :D

Nem csak a nőkkel van baj, tudom jól hogy a férfiakkal is van bőven. Én ki tudom jelenteni legalább büszkén, hogy sosem a szexre utaztam. Ezzel úgy vélem egy egészen szűk körbe tartozom, akik a neten tényleg ismerkedni akarnak és nem szexpartnert keresni

2023. dec. 28. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!