Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz fiúk szeretik a "jó kislányokat"?
Figyelt kérdés
És fordítva... a rossz lányok a jó fiúkat? :D2014. szept. 26. 21:33
2/13 A kérdező kommentje:
Nem talált..
2014. szept. 26. 21:34
4/13 A kérdező kommentje:
És az a néha miért esik meg?
2014. szept. 26. 21:37
5/13 anonim válasza:
Hát én úgy vettem észre hogy a rossz fiúk a rossz lányoknak csapják a szelet :D
Személy szerint a jó és rossz fiúkat is kedvelem viszont a szüleim nem szállnának le rólam ha az utóbbiak lennének előnyben szóval maradok a jó fiúknál :D
6/13 anonim válasza:
aha... átbaszni szeretik őket xD
7/13 anonim válasza:
minden fiú más, és a legtöbb igénytelen, de aki rosszfiú(jópasi) megengedheti magának hogy ő diktáljon. ebből adódóan az unalmas lányokra nem bukik. max ha a jókislány szófogadó arra az éjszakára.
8/13 anonim válasza:
Leginkább azt szeretik
Mert a jó kislányok soha sem olyan jók! Csak annak teteik magukat...
9/13 A kérdező kommentje:
#8 ebben van egy kis igazsag :D
2014. szept. 27. 11:26
10/13 anonim válasza:
Valahogy a rosszfiúk szexisebbek..nem tudom miért..ha tudom is hogy átbasznak,nekem ők jönnek be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!