Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rossz érzés nekem ez. Mit kéne tennem, hogy nekem is sikerüljön, vagy hogy ne akarjam ennyire?
Köszönöm a válaszokat.
2! Tudom, hogy fiatal vagyok még hozzá, de nem tehetek róla, hogy szeretnék kapcsolatot, ezt érzem. És oké, hogy te voltál olyan helyzetben, hogy ez a legnagyobb problémád, de sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés, és nem jó érzés azon aggódnom, hogy lesz-e mit ennem, vagy hogy az anyukám megfertőződött egy rákot okozó vírussal, és a bátyám pszichiátriai beteg. És hogy apukám felesége szórja a nem létező pénzt. És még ez is jön hozzá, hogy nagyon egyedül érzem magam, és félek, hogy nem fog jól menni a tanulás. Stb...
Szóval nem csak az a problémám, hogy nincs barátom, csak ha lenne, úgy érzem, nem éreznék ilyen ürességet.
És tisztában vagyok vele, hogy ezek ellenére szerencsés embernek mondhatom magam, mert sok jó dolog van az életemben, de mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!