Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz az ha egy párkapcsolatban minden lehetőséget és segítséget meg akarok adni a páromnak ahhoz, hogy boldog legyen, maradjon ideje azokra a dolgokra amit szeret? F/21
elvesztett kontroll huzamosabb időn keresztül=dob a nő.
nőismeret 1. pont.
az első is valójában az akarata érvényesítését írta le,a dominanciája bemutatását a nő előtt.
ha ezek nincsenek,akkor nem vagy férfi.
a nő meg férfit akar,vagyis te nem tudod boldoggá tenni.
az egy dolog,hogy ezt mondta,de alap,hogy nem hiszel el semmit sem amit egy nő kiejt a száján.
a tettekből és a testbeszédből vonsz le csakis következtetést,nem a szavaiból.
a másik az ő választott téged,WTF?
ha egy ilyen dumát beszúr,aminek a jelentése,örülhetsz,hogy veled vagyok,akkor te meg szúrj vissza.
-én meg azért választottalak,mert dugás közben olyan kéjenc mosoly játszik az arcodon amilyet még nem láttam.
jelentése-rengeteg nőt megdugtam,volt lehetőségem választani,mert megtehetem,vagyis más is kíváncsi rám,nem csak te,mert van értékem,úgyhogy örülhetsz,hogy nálad parkoltam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!