Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte csak kislányokat látok kisfiúkkal és nem nőket? 28/F
29-es igen itt a gyk-n általában válasz helyett támadást kapok és pocskondiázást. A nem értek egyet ezért meg azért használható lenne legalább.
Azért kellene objektív legyen amiért az is hogy Magyarországon a KSH szerint minden 3. házasság válással végződik. Lehet elvitatni de nem érdemes. Tehát nem én mondom, egyszerűen ez az igazság.
Köszönöm a disztópiát, majd kiragasztom a szobám falára
21, azért kéne objektívnek lennie... oké... akkor hozz egy KSH statisztikát arról, hogy kik kislányok meg igazi nők. Mert az állításod csak egy szubjektív vélemény egy szűk és szűrt minta alapján. Nemhogy nem objektív, de még csak reprezentatív mintát sem tükröz.
Szóval ha számodra fontos az ojbektivitás, akkor kéretik objektív állításokat hozni!
Nekem van külföldön tengerjáró hajon koktélozós képem és egy 9 éves lányom is. BiBiBiii.
Én nyertem😅.
36, oh, a tények nyelvén:DDDD
Nem, te a feltűnősködőkre rárepülsz, a többséget meg észre sem veszed. Baromira nem a tények nyelvét beszéled.
Majd ha statisztikákat mutatsz, akkor majd lesznek itt tények. De a statisztikák azt mutatják, hgoy a magyar lakosság kva nagy hányada nemhogy külföldre, de sehova nem tud elmenni nyaralni rendszeresen.
"Ebből kifolyólag vehetjük az ilyen képeket népuszítasnak is."
Szerintem egy átlagosan értelmes kisgyerek már oviban, de alsós korában tuti be tudja kábéra lőni, hogy gazdag-e, szegény, vagy középmezőny. Akinek felnőttként mentális zavart okoz, hogy másnak több van, mint neki, az alapból idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!