Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte csak kislányokat látok kisfiúkkal és nem nőket? 28/F
Figyelt kérdés
Ez Tinderre is érvényes. Nem látok olyan nőket akiket könnyen el tudnék képzelni anyaszerepben2023. dec. 27. 12:46
1/53 A kérdező kommentje:
Vannak a smackleves fejű srácok, mellettük is általában kislányok vannak
2023. dec. 27. 12:47
2/53 anonim válasza:
Még szerencse, hogy te olyan nagybetűs nő/férfi vagy, a nemzet utolsó mentsvára...
3/53 A kérdező kommentje:
Már megint a személyeskedés. Én mindig kisfiúsabb voltam, bevallom. Attól függetlenül lehetnének nőies nők. De nem, Tinderen is szinte csak olyanok vannak akiknek mindene az utazás és az hogy kirakják a hátsójukat
2023. dec. 27. 12:52
5/53 A kérdező kommentje:
Nem csak a nőkről van szó. A nők kislányosodnak, a férfiak pedig kisfiúsodnak
2023. dec. 27. 12:54
6/53 anonim válasza:
Tehát akkor semmi probléma nincs.
Miér tis kéne kisfúk mellett érett nőknek lenniük?
És fordítva?
Szóval előbb fejtsd ki hol a probléma.
7/53 A kérdező kommentje:
A kérdés hogy miért nincsenek szinte nők és mellettük férfiak. Leginkább a 2000 utáni generációkra gondolok. A probléma hogy társkeresőn is éretlen gondolkodású kislányok vannak. Én pedig nővel szeretném elképzelni az életem aki nem koktéllal a kezében pózol valahol külföldön, ahogy a kislányok zöme
2023. dec. 27. 13:02
8/53 A kérdező kommentje:
A másik probléma ezek szerint hogy ezt a tendenciát mások nem veszik észre csak én :D a nők nem veszik észre hogy egyre kevesebb az igazi férfi (?)
2023. dec. 27. 13:05
9/53 anonim válasza:
🤡 lúzer ne irigykedj! Hetente más lányt dugok kötetlenül. És 32 éves tata vagyok már. Csak férfias és nem csak a gatyàm tartalma miatt.
10/53 anonim válasza:
De Kérdező, te most max 22-23 évesektől várod el, hogy húde felnőtt férfiak és nők legyenek, készüljenek a szülőségre, miközben az általános tendencia azt mutatja, hogy a párok egyre inkább 30 évesen, vagy akár utána vállalnak gyereket:D
Ha arányosítjuk az éveket ez olyan, mintha 8 évesektől várnád el, hogy legyenek középiskola készek, induljon el bennük a pubertás. Mmminek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!