Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy/hol találhatnék ilyen pasit?
Pár hónapja szingli vagyok és már nagyon szeretnék egy társat, de sajnos akikkel találkozok, azok nem annyira jönnek be. Ismerkedéskor mindig felmerül a munka, nekem fontos az, hogy jó munkahelye legyen a férfinak. Akikkel legutóbb beszéltem, szinte mind gyárimunkás volt és egyszerűen valamiért nem tudom velük elképzelni a jövőt (Én diplomás vagyok, szociológiát tanultam). Nem látom azt, hogy majd ő a 300-350e forintos fizetéséből fenntud tartani egy családot. A legtöbbnek saját lakása sincs, csak albérlet, ami szintén egy negatívum számomra. De dobok még egyet rá, volt olyan is akinek jogosítványa se volt, na az már azért tényleg gáz...
Hol találhatnék stabil egzisztenciával rendelkező férfit?
28 éves vagyok és eddig ilyen 32 éves korig próbálkoztam. Idősebbet kéne keresnem?
De rámírni fogadjunk nem mersz?
Pedig én bőven beleférek az ideálodba.
Kérdező akkor 1 nagyképű majom vagy, nehogy 40evesen is az alberket naradjin meg a gyakoris siránkozas...
Ja és szociális téren dolgozol, Te.. Vicc
Srácok, ne üljetek már fel erre, ez a kérdező rendszeresen kiteszi ezt a kérdést és minden olyan sallangot ellő ami a sztereotíp "anyagias nő" fogalomról eszedbe juthat.
Ismerve a GYK-n uralkodó tendenciákat még csak az sem biztos, hogy nő, vagy hogy bármi is igaz abból amit ír. Cserébe többször kirakta már.
Hat a te diplomád is kb. annyit ér mint egy gyári munkás képzése szal ezt inkább ne is nagyon hangoztasd.
De a lényegre térve talán nem a kigyúrt izomagyakra kéne mászni és akkor értelmiségi embert is kifoghatnál.
24 éves, frissdiplomás informatikus vagyok, félmilliós kezdő fizetéssel, de nem lesz saját lakásom. Miért? Mert lehet, 2 év múlva Stuttgartban, vagy a Bay Areaban lesz olyan àllàs, ami érdekel.
A jogsi és autó alap, a saját lakás nem, egy jó albérlet ugyanúgy megteszi. Ez a lakás mizéria csak a röghöz ragadt magyarok heppje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!