Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz olyan nőt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan nőt találni, aki tenni is akar valamit?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő csak elvár. Legyen minden, lehetőleg azonnal. Nem a közös munka eredménye lenne a fontos? Mindkettőnknek és együtt kellene megdolgozni azért, hogy legyen valamink!
2023. dec. 25. 06:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
62%
Na ezért nem kellenek nekem a reálos arcok. Pedig én is pénzügyön dolgozom, és a munkám konkrétan számok értelmezéséből áll - és nem, nem adminisztráció. De vért hányok ezektől a kőbunkóktól, akiknek nincs érzékük a művészet, a filozófia és az irodalom iránt, és ezt még ilyen öntudatosan ki is jelentik. :D
2023. dec. 29. 10:45
 52/62 anonim ***** válasza:
23%

51 - Na, jön a személyeskedés, mert már másba nem tudsz belekötni. :'D

Ahhoz képest, hogy te pénzügyes vagy, nem igazán értesz a számokhoz. Főleg, ha szerinted a mai világban könnyebb felépíteni egy házat mint a szocializmusban (történelemből se lehetsz valami éles kés a fiókban). Remélem nem te számolod az inflációt, bár nem lennék meglepve ha közöd lenne hozzá. Nagyjából ennyire kompetens emberek csinálják azt is.

Spoiler: egyébként humán gimnáziumba jártam és emelt óraszámban tanultam irodalmat, történelmet plusz még filozófia tárgyam is volt. Itt arra jöttem rá, hogy ez az égvilágon semmi olyan pluszt nem ad nekem amitől az életem jobb lesz. Helyette megküldtem a matekot, kémiát, fizikát és az angol, németet (utóbbiból még nem nyelvvizsgáztam, az előbbi C1) és kevesebb mint 30 évesen elértem azt, amit más kb csak szeretne.

Ja, egyik mérnök ismerősöm, se a barátnője/felesége nem járnak ilyen helyekre mint te, szóval nem kéne leugatni azt akinek más az érdeklődési köre. Elég primitív a stílusod, ahhoz képest, hogy te mennyire műveltnek adod elő magad.

2023. dec. 29. 10:57
 53/62 anonim ***** válasza:
15%
52# több különböző válaszoló van itt, nem zavar? De amúgy én sem jönnék össze egy műveletlen taplóval. Amúgy meg nem értél el semmi extrát. A rokonságban az összes 30 év körüli nemtől függetlenül saját pénzből vett ingatlannal rendelkezik, túl vannak a szakmán/diplomán, nem okozott gondot egy másik nyelvvizsga. Ne a mucsaröcsögei bolti eladókkal meg betanított munkásokkal mérd össze magad, ott persze, hogy bejön az, hogy a vakok között a félszemű a király. Hasonlítsd magad a 30 körüli reál diplomásokkal (orvos, adószakértő, kockázatelemző, befektetési bankár, gyógyszerész, ) össze, hogy hozzájuk képest hol tartasz.
2023. dec. 29. 11:16
 54/62 anonim ***** válasza:
23%
53 - Egy válaszoló van, látszik az írásképén, aki amigy össze vissza kamuzik. 😁
2023. dec. 29. 11:28
 55/62 anonim ***** válasza:
77%

52

Öcsi, vedd észre hogy nem velem vitáztál. Én csak megállapítottam, hogy primitív vagy.

2023. dec. 29. 12:17
 56/62 anonim ***** válasza:
66%
54# ez kicsit mellément, az egész folyamból 2 választ írtam én, az 53-ast leszámítva. Az 51-es válasz pl nem tőlem származik, meg már rég nem is az ismerkedős korosztály vagyok, hanem a kérdező szüleié.
2023. dec. 29. 12:23
 57/62 anonim ***** válasza:
29%
Simán lehet, hogy többen vannak. A feministáknak nincsenek önálló gondolataik, csak azt szajkózzák, amit a női magazinokban olvasnak, illetve személyesnednek. Ezért nem igazán lehet őket az írásuk alapján megkülönböztetni.
2023. dec. 29. 12:26
 58/62 anonim ***** válasza:
43%

57 - Ja, ez igaz. Bár a feminizmus valahol a férfiakat is védi amúgy, legalábbis a mondandója igen. Ezek nem feministák, hanem sima prolik, akik hiper műveltnek akarják kiadni magukat és ha megfogod őket valamivel, akkor vagy incelezni kezdenek vagy személyeskedni.

Közük nincs a jó nőhöz és sose kapták meg azt amit akartak. Kb így nézhetnek ki: [link]

2023. dec. 29. 15:54
 59/62 anonim ***** válasza:
67%
Oh igen, bizonyára az a műveletlen, aki nem vallja meg büszkén, hogy műveletlen. XD
2023. dec. 29. 16:28
 60/62 anonim ***** válasza:
16%

Attól még lehetsz műveletlen, hogy itt teszed az agyad az irodalmi estjeiddel meg ezekkel a baromságokkal. Életedben voltál egyen amiből semmit nem értettél, azt te már művelt vagy. Pont ezért vagy proli, aki műveltnek adja ki magát miközben csak egy sima proli. :'D

Bocs, amúgy van egy ismerősöm, aki ennyi idősen ilyen programokra jár és férfi. Legtöbbször az anyját viszi és az előző barátnője is azért dobta, mert unalmas volt mint a pusztulat. Állandóan könyvekről, színházról és ehhez hasonló dolgokról beszélt, a csajt meg nem érdekelte. Mindkettő diplomás, szóval nem azért nem érdekelte a csajt, mert ostoba. Ez szimplán az 50-60 évesek érdeklődési köre, ennyi.

2023. dec. 29. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!