Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz olyan nőt találni, aki tenni is akar valamit?
30
Hát ő ugye nem ennyit tesz bele a kapcsolatba... Azokkal ellentétven, akik a semmire verik magukat, hogy miért nem kellenek a jó csajoknak.
33
Mi az, amit 34 éves korodra meg tudtál teremteni saját magadnak az életben, és mi az, amit egy nővel közösen szeretnél a jövőben megteremteni?
én ebben a mondatban olyan szülői elvásást vagy mantrát vélek felfedezni amit a szülők mondogattak anno a 60 as években vagy előbb.
Amilyen vagy te magad olyan társakat fogsz magad mellé „vonzani” vagy kapni vagy ahogy akarod úgy érted, de semmiképpen mást, mint akire szükséged van, tehát ha nem tetszik akik melléd szegődnek akkor tarts önvizsgálatot, mert mindig olyan nők fogjak megjelenni az életedben akik megfogják mutatni, hogy belőled mi hiányzik, mi az amin dolgozni kell.
Ha te rendben lennél belülről, ahogy kellene, akkor most nem panaszkodnál, hanem élveznéd a kerek boldog életedet, úgyhogy először a saját házad táját tedd rendbe, és utána kezdj el elvárni mástól tulajdonságokat.
34 vagyok...hiába vagyok lepontozva.
Nem fogok egy nálam sokkal csorobbal kezdeni vagy olyannal aki 35 évesen is azt lesi mikor lesz nő hogy közös jövőt építsen.
Már marhára nem ott tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!