Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz olyan nőt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan nőt találni, aki tenni is akar valamit?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő csak elvár. Legyen minden, lehetőleg azonnal. Nem a közös munka eredménye lenne a fontos? Mindkettőnknek és együtt kellene megdolgozni azért, hogy legyen valamink!
2023. dec. 25. 06:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
65%

30

Hát ő ugye nem ennyit tesz bele a kapcsolatba... Azokkal ellentétven, akik a semmire verik magukat, hogy miért nem kellenek a jó csajoknak.

2023. dec. 25. 13:40
 32/62 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki azt vár el amit csak akar, nem hozzád való nőkkel ismerkedsz.
2023. dec. 25. 13:42
 33/62 A kérdező kommentje:
#20 : 34 éves vagyok. Számokban úgy nézek ki, hogy 185 cm és 87kg. Először mindenképpen az az elvárásom, hogy akarjon dolgozni. Utána majd megnézem a külsőt. Szinte bármilyen nőt megszépítene, ha akarna tenni bármit is. Plusz esetleg el tudna jutni önállóan is valahova és nem nekem kellene állandóan cipelnem.
2023. dec. 26. 04:47
 34/62 anonim ***** válasza:
76%
Hát akk keress olyan nőt...vagyunk páran, elvárásokkal.
2023. dec. 26. 06:17
 35/62 anonim ***** válasza:
88%

33

Mi az, amit 34 éves korodra meg tudtál teremteni saját magadnak az életben, és mi az, amit egy nővel közösen szeretnél a jövőben megteremteni?

2023. dec. 26. 08:11
 36/62 anonim ***** válasza:
92%
A nők szeretnének közösen jövőt építeni, de olyat kell találni, akivel nagyjából azonos szinten állsz. Olyat senki sem akar - a metaforánál maradva -, hogy ő már felhúzta a ház négy falát, te meg az alapot ásod még...
2023. dec. 26. 08:17
 37/62 anonim ***** válasza:
100%

én ebben a mondatban olyan szülői elvásást vagy mantrát vélek felfedezni amit a szülők mondogattak anno a 60 as években vagy előbb.

Amilyen vagy te magad olyan társakat fogsz magad mellé „vonzani” vagy kapni vagy ahogy akarod úgy érted, de semmiképpen mást, mint akire szükséged van, tehát ha nem tetszik akik melléd szegődnek akkor tarts önvizsgálatot, mert mindig olyan nők fogjak megjelenni az életedben akik megfogják mutatni, hogy belőled mi hiányzik, mi az amin dolgozni kell.

Ha te rendben lennél belülről, ahogy kellene, akkor most nem panaszkodnál, hanem élveznéd a kerek boldog életedet, úgyhogy először a saját házad táját tedd rendbe, és utána kezdj el elvárni mástól tulajdonságokat.

2023. dec. 26. 09:13
 38/62 anonim ***** válasza:
66%

34 vagyok...hiába vagyok lepontozva.

Nem fogok egy nálam sokkal csorobbal kezdeni vagy olyannal aki 35 évesen is azt lesi mikor lesz nő hogy közös jövőt építsen.

Már marhára nem ott tartok.

2023. dec. 26. 09:29
 39/62 anonim ***** válasza:
70%
Sok csóró luzer elpontozgat itt😆😆
2023. dec. 26. 10:07
 40/62 anonim ***** válasza:
39 - Ha neked fáj a lepontozás, vagy egyáltalán csak érdekel is, akkor te vagy a lúzer
2023. dec. 26. 11:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!