Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz olyan nőt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan nőt találni, aki tenni is akar valamit?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő csak elvár. Legyen minden, lehetőleg azonnal. Nem a közös munka eredménye lenne a fontos? Mindkettőnknek és együtt kellene megdolgozni azért, hogy legyen valamink!
2023. dec. 25. 06:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen nőket nagy ívben kerülöm. Aranyásó jellegű az ilyen nő. Részéről csak a kapni jó, adni kell akkor az már nem érdekes neki.
2023. dec. 25. 06:47
 2/62 anonim ***** válasza:
38%
Kisapám a mai világ nem így működik! Rendelkezz a feltételekkel mielőtt csajozni kezdesz. Nem egy nagy dolog fenntartani egy normal testet. Lakás, autó , normális állás már alap minden intelligens férfinél. Nőjj fel a feladathoz
2023. dec. 25. 06:56
 3/62 anonim ***** válasza:
55%

Na, a napi rinya megvan...Mikor fogjátok már fel, hogy az, hogy ti nem kaptok olyan nőt, amilyenre ácsingóztok, az nem azt jelenti, hogy általánosítást kell tenni a teljes társkeresési palettára nézve?!

A társkeresés mindig is a kereslet -kínálat szerint zajlott, ezt kár tagadni, sőt régen mégnyíltabb volt, mert senki nem házasította a gyerekét olyan családba, amit rangon alulinak érzett, hacsak nem kellett valami okból lejjebb adni az igényeket. Ez most is így van: bármit el lehet várni, és amíg van, aki megadja az "árát", addig miért kellene olcsóbban adni az árut? Az, hogy te olyan árut akarsz, amit nem tudsz megfizetni, azért nem az árus a hibás...Vannak olyan nők, akik hasonlóan gondolkodnak, de biztos lehetsz benne, hogy nem az álomtestű, csodanők, hanem az átalgos, vagy az alatti kuporgatós, dolgos mariskák, akiknek nem a külcső csillogás az elsődleges, hanem a szorgalmas munkába fektetik azt az energiát, amit más meg a haja belövésébe. Ennyi.

2023. dec. 25. 07:01
 4/62 anonim ***** válasza:
38%

Igazad van, ez meg lett már énekelve is, hogy:

"Már tudom szeretni nem azt jelenti,

Hogy két ember egy igát von,

Hanem a másikat biztatni, repülni

át egy világon…"

2023. dec. 25. 07:36
 5/62 anonim ***** válasza:
77%
Ha 20 éves vagy, akkor igazad van, ha már inkább 30 felett, akkor volt időd dolgozni azért, hogy legyen valamid. Nem luxuslakásra meg Teslára gondolok, csak legalább valamilyen megtakarításra, hogy legyen valami látszata, hogy csináltál valamit az elmúlt években. Onnantól lehet együtt haladni tovább. Nulláról senki nem akarja kezdeni, pláne, ha eddig tudatosabb volt nálad, de neked sem kell elfogadnod senkit, aki a nullán áll, ugyanolyan jogod van kikosarazni a nőt, ha nem tetszik a helyzete.
2023. dec. 25. 07:38
 6/62 anonim ***** válasza:
18%

én ezért sz* az egészbe nagy ívben kb kezdek meglenni a beugró val:

saját lakás ✅

saját autó ✅

diploma ✅

túlsúly ❌

ha vissza megyek 75 kg ra 177 cm hez már csak azért lesz mert ez így nem egészséges. amúgy meg már teszek az egész barátnő témára mert tényleg nem én kellettem soha hanem a tulajdonságok amikor ki voltam gyurva akkor azért, amikor éppen az egyetemen azt tanultam mint a csaj akkor meg azért ez mind eddig csak érdek de k* állszent világban élünk mert ha én egy olyan nőt akarok aki 90 60 90 és sex mániás akkor egy mocskos tahó vagyok de a nőknek mindent el néz a társadalom....

2023. dec. 25. 07:39
 7/62 anonim ***** válasza:
61%
Én felnőtt nőként pont hogy senkivel nem akarok együtt dolgozni. Attól hogy van párom önálló vagyok, az minimum hogy ő is az legyen.
2023. dec. 25. 08:01
 8/62 anonim ***** válasza:
83%
Mindig a nők húzzák az igát a kapcsolatokban dolgoznak gyerek háztartás. Pont nekik kéne megválogatni azt hogy ne lustadisznokkal kezdjenek.
2023. dec. 25. 08:09
 9/62 anonim ***** válasza:
74%
A szépség árucikk, ki ad érte többet?
2023. dec. 25. 08:11
 10/62 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, én ilyen vagyok. Viszont azt szeretném, ha a pasim onnan indulna, onnan "rugaszkodna" el, ahonnan én. Nekem szorgalmas családom van, mindig segítettek, és belém is a szorgalmat nevelték. Tanultam, dolgozom, meglátom a lehetőségeket, így nem olyasvalakivel akarom elkezdeni az életemet építgetni, aki az ABC-ben az A betűig jutott el.
2023. dec. 25. 08:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!