Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapság stabil szeretői viszonyt találni? Miért van az, hogy hiába vannak a szabályok az egyik mindig többet akar? Miért rúgják fel az amúgy jól működő dolgokat? Inkább a semmi mint a biztos de kicsi jó ? 30/n
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 12:09
1/25 anonim válasza:
Mert általában az emberek nem ösztönlények,vannak érzéseik.
2/25 anonim válasza:
Érzések mindíg vannak,valaki mindíg többet érez egy idő után, ez van.
3/25 anonim válasza:
Hm, érdekes inkább nők szoktak "többet akarni". Az ember nem fából van, a szeretői viszonyhoz kell bizonyos szintű érettség is fejben. Válassz okosan, tartsd mederben, s zárd le ha nem működik, majd válassz újra - legalább változatosabb lesz az életed 😂
4/25 anonim válasza:
Valószínűleg annyira elkényeztetted a partnert hogy nehéz volt nem többet akarni nem gondolod. 42/f.
5/25 anonim válasza:
Mert az érzések jönnek ha akarjuk ha nem, azok nem döntés kérdése.
6/25 anonim válasza:
4-es vagyok. Egy ilyen kicsi jóra én is vágynék.
7/25 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.Amennyiben jól veszem ki a kérdezőbe beleszeretett a szeretője.Lehet mar az elején tisztázni kell hogy nem szerelmet csak szexet keresel.Kérdező te nem érzel iránta semmit? Vagy csak elnyomod magadban?
8/25 A kérdező kommentje:
7es volt érzelem de tudom hol a határ. Attól mindig kimutattam amit érzek.
2021. okt. 21. 14:26
9/25 anonim válasza:
Értem,és most akkor vita van köztetek vagy vége van a viszonynak?
10/25 anonim válasza:
Nagyon bonyolult ez úgy látom, te kimutattad az érzrseidet de mindíg tudtad hol a határ ugye, hát valószínű neki mármint a szeretődnek a határ sokkal alacsonyabb és jó hogy belé szeret az ember abba akivel kufircol néha ,pláne ha van egy kis érzelem is, gondolom neki is van kapcsolata és mégis szívesebben van veled mint a saját párjával, ismerős a szitu, egyik ismerősöm most így szeretett bele egy nőbe,csak szex volt ott is de a saját kapcsolata már régen tropára ment, megcsalta a barátnője és ezt nem tudták megbeszélni rendesen de el sem engedték egymást, már évek óta csak úgy együtt vannak,de nincs semmi szex vagy intimitás, ilyenkor könnyű beleszeretni abba akivel titokban összejársz és ki tudod önteni a lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!