Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz olyan nőt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan nőt találni, aki tenni is akar valamit?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő csak elvár. Legyen minden, lehetőleg azonnal. Nem a közös munka eredménye lenne a fontos? Mindkettőnknek és együtt kellene megdolgozni azért, hogy legyen valamink!
2023. dec. 25. 06:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem különösebben érdekel 🤣.
2023. dec. 26. 11:56
 42/62 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok.

Hát, kérdező, ebből a válaszból nem túl sok infó jött át, így enélkül válaszolok.

Rengeteg nő van, aki tesz azért, hogy haladjon az életben és nem csak várja a sült galambot. Persze, vannak akik ilyenek, de férfiak és nők közül egyaránt. Pont ez az, hogy azok a nők, akik már lepakoltak az asztalra valamit, próbálják kiszűrni az olyan férfiakat, akik semmirekellők, mert akár elhiszed, akár nem, rengetegen vannak ők is, nem csak a nők. Ha valaki 30+ évesen semmit nem tud felmutatni, attól mire számíthat az ember? Te sem akarsz életképtelen nővel összejönni, így a nők sem akarnak olyan férfiakkal.

A másik amire tudok tippelni, az a sok-sok rossz tapasztalat, ami lehet saját vagy másé. Szerintem nem kell messzire menned, hogy a környezetedben legyen egy olyan pár, akik válnak vagy elváltak és a pénz miatt nem riadnak meg a legpiszkosabb módszerektől sem. Az már más kérdés, hogy a felek részéről mennyire jogos és kinek van igaza. Ha férfi és a nő is közel azonos szinten van anyagilag, akkor a külön válás is (TALÁN!) egyszerűbb, de mikor az egyik többel ment bele a kapcsolatba vagy többet tett bele, de a másik fél nem így gondolja. Na, akkor kezdődnek a problémák! Ezektől szeretnék megóvni magukat a tudatos nők és igazából minden normális ember. Sajnos az, ami működött a 80-as években, az ma már nem fenntartható. Ez köszönhető a hülye törvényeknek, a rossz családi mintáknak és az embereknek. Annyi rosszat hallani, hogy az emberbe akaratlanul is beleivódik az, hogy egyedül kell mindent megoldani, mert másban nem bízhat teljesen soha és amiért megdolgozott, azt próbálja védeni mindenáron. Ez lehet pénz, ingatlan, ingóság, életszínvonal, bármi.

2023. dec. 26. 12:13
 43/62 anonim ***** válasza:
91%

Tapasztalatom szerint ez sokkal inkább a számok játéka. 180 cm 90kg vagyok, szóval ott van anyám sok éves kemény munkája, mégis mindig van valakim, és tényleg csak annyit csinálok, hogy kezdeményezek tényleg mindenkinél aki tetszik nekem, és ez egy tág fogalom, bevetem a nagy dumám, és már csak tényleg a nagyszámokra játszok. Ja 21 éves egyetemista vagyok, autó+lakás csak álom. Bár 21 évesen úgy gondolom, hogy ez még nem elvárható, de nyilván nem árt ha van ráutaló magatartás, hogy lesznek ilyenek.

Ja és ha nagy számokra játszasz, akkor tudsz fölfelé lőni, meg a beszélőkéd is javul egy idő után, meg a hozzáállásod. Egyszerűen sokan ráfeszülnek a dologtól, a csajszi is érzi ezt, és ez egy antipatikus viselkedést eredményez.

+több a szingli+szép+értelmes nő mint gondolnád, csak a sok péniszcsattogtatás után sokkal följebb kerül a léc benned, ami azt eredményezi, hogy nem kezdeményezel olyannál, akinél beteljesedhetnél.

2023. dec. 29. 00:08
 44/62 anonim ***** válasza:
28%

Nagyon alacsony százaléka az a nőknek, akik a p.ncin kívül mást is akarnak adni egy kapcsolatba. A régihez hasonló modell áll fenn jelenleg is a legtöbb nő fejében. A férfi keressen pénzt, tartsa el és ő cserébe szül egy gyereket. Annyival lett több ez a dolog, hogy már alapvetően ez nem elég, hanem kell őket vinni utazni, minden kacatot megvenni nekik és akkor talán nem fognak megunni és otthagyni. Illetve a jó kereset, amiből ez finanszírozni is tudod, alap csakúgy mint az autó és a legszélsőségesebb esetben egy saját lakás (ez nem mindenkinél).

Pl. az előző előtti kapcsolatomban, addig minden perfekt volt, amíg szinte minden hétvégén mentünk valamerre. Majd kevesebb időm lett (levelezős egyetemre járok, 29 vagyok) és ez a szám redukálódott havi egy alkalomra. Nem telt el két hónap és már rögtön unalmas lettem, elment a szikra stb. Egy teljesen átlagos csajról beszélünk, akitől én jóval jobban nézek ki.

2023. dec. 29. 08:02
 45/62 anonim ***** válasza:
80%
44# régi modell, hát persze. Régebben is dolgoztak a "háztartásbeli szegényebb nők, a háztáji gazdaságban mindenképp, de jártak napszámban a földekre is. Aki meg gazdag, polgári vagy nemesi családban élt, annak fizették az utazásokat, az ékszereket, a ruhákat. Most van épp másképp a helyzet, sokkal alacsonyabbak az elvárások, mint régen: már nem kell házzal, és vagyonnal rendelkezned, sem ranggal ahhoz, hogy egyáltalán megnősülhets. Azért 29 évesen lehetne már annyi esze és élettapasztalata valakinek, hogy a havi egyszeri közös program, és a másik háttérbe helyezése az nem fog megfelelni senkinek.
2023. dec. 29. 08:34
 46/62 anonim ***** válasza:
34%

45 - Abszolút nem alacsonyabbak az elvárások, csak mások, jóval anyagiasabbak. Manapság nem olyan könnyű megteremteni egy lakást, jó fizetést és egy normális autót mint régen. Régen a szüleimnek is simán ment egy ház felépítése (bolti eladó + hivatásos katona), ma már valószínű nem menne nekik.

Szerintem meg havi egy kirándulás bőven elég kell hogy legyen. Havonta nem fogok minden hétvégén kirándulgatni az ország egyik végéből a másikba, nincs erre időm. A havi egy közös program alatt én egy távolabbi kirándulást értettem (mondjuk pl. egy túra a Bakonyban vagy városnézés stb). Sétálni meg vacsizni a közelben nyilván elmehetünk többször, azzal nincs semmi baj, de én ezeket nem tartom olyan különleges programnak, mert standard számomra.

2023. dec. 29. 08:41
 47/62 anonim ***** válasza:
91%
46# a "régi" modell a szüleid korosztályában azért marhára nem az volt, hogy a nők eltartatták magukat, az anyád is dolgozott, mint ahogy írtad, amelyik nő nem, azt megbüntették volna közveszélyes munkakerülésért. Most sincs ez a modell, és ismerkedni meg ezerszer könnyebb, mint pl 100 éve, minden további nélkül udvarolhatsz úgy is egy lánynak, ha nincs házad, meg is nősülhetsz, míg anno a kezét sem foghattad volna meg. Az meg, hogy neked mi az unalmas, meg a standard programok, a te egyéni problémád, ha semmi érdekes, izgalmas programot nem tudsz kitalálni. Ez nem pénz kérdése, vannak ingyenes kiállítások, koncertek, múzeumok, lehet kirándulni a város határában, vannak irodalmi estek, különböző nemzetek kultúráinak a bemutatása, akármi. Egy értelmes lányt nem az fog zavarni, hogy nem költesz luxuséttermekre, utazásokra, hanem hogy nincs igényed a kultúrára, csak az ilyen kaja-mászkálás szintű együttlétekre.
2023. dec. 29. 09:18
 48/62 anonim ***** válasza:
20%

48 - Kinek mi az értelmes lány?

Én reál beállítottságú vagyok és ilyen barátnőim is voltak eddig. Sose érdekeltek az irodalmi estek és a hasonló dolgok, mert nem az én világom és nem is olyat keresek, akik egy bölcsész szakbarbár, nem illenénk össze. A legtöbb barátnőm gazdasági területről volt és sose akartak ilyen programokat csinálni, de még az érdeklődési körükben se volt benne ez. Lehet neked ez érdekes, amivel semmi baj nincs, más emberek vagyunk.

Egyébként én nem az 1800as évekről beszéltem, hanem az 1970-1980-1990-es évekről. Apámnak semmije nem volt, mégis együtt felépítették anyámmal a jelent. Akkor miről beszélsz, hogy régen ház és vagyon nélkül nőd se lehetett? Talán a 19. században volt ilyen, de azt is erősen kétlem.

A nők eltartása meg valóságos, lehet nem az európai kultúrában, de az USA-ban biztosan. Mivel rengeteg sorozat, film jött onnan, ezért sok ember azt gondolja, hogy ez egy normális életkép. A média nagy úr, de ez látszik Magyaroszágon is.

2023. dec. 29. 09:25
 49/62 anonim ***** válasza:
91%
48# szomorú, ha neked neked nincs igényed a kultúrára, és bölcsész szakbarbár dolognak tartod. A dédszüleimtől kezdve (régebbről nem tudom) mindenkinek reál végzettsége volt a családunkban, de a színház, az opera, a kiállítások, az olvasás, az irodalom mégis a mindennapok része volt. Ok, nálatok nem, meg ha téged sem érdekel, és a partnered sem a műveltség, hát van ilyen, viszont ez sok lányt zavarhat, és nem feltétlenül a bölcsészeket. A "régebben" kitételt nem pontosítottad, azért 30-40 éve nem volt olyan régen. Úgy most is össze lehet hozni egy ingatlant, mint akkor, sőt könnyebben, a 70-es 80-as években nem voltak bankok, csak az otp, ennyi kedvező hitel, és külföldi munkalehetőség sem. Az USA-ban meg más: itt éltem 5 évet, a gyerekvállalás gyakorlatilag taccsra vágja egy nő életét. Max két hónapot maradhatsz otthon szülés után fizetetten a biztosításodtól függően, nincs gyed, családi pótlék, védőnő, bölcsi, ovi vagy semennyi 200 km-en belül, de az is rohadt drága, így a legtöbb nő kénytelen otthon maradni, és a férjére hagyatkozni.
2023. dec. 29. 10:21
 50/62 anonim ***** válasza:
0%

49 - Abszolút nincs igényem a te általad említett kultúrára. Én előbb megyek el egy jó stand up-ra, koncertre, étterembe mint ilyenekre mint amiket te írtál. Sose úgy tekintettem az iskolában ezekre a dolgokra, hogy hasznosak lennének számomra az életben. Cserébe a többi reál tárgyat megtoltam és most marha jól keresek. Később, idősebb koromban lehet érdekelni fog valami ilyesmi, de most biztosan nem. Olvasni meg szoktam, csak olyan amit hasznosíthatok is az életben (szakmai olvasmányok).

Kedvező hitel csak a családosoknak van, egyedülállóknak vagy olyanoknak akik nem akarnak azonnal családot egy kapcsolatban, azoknak nincs. 15 milliót feltudsz venni 20 évre, havi ~170e ft törlesztővel, marha kedvezményes.

Régen egy házépítéshez elég volt összehívni a haverokat és elbizniszelni olcsóba az anyagokat, ma már ez nem megy. Egy új ház, legyen mondjuk 100m2, kb 35 milló forint mire kész alsóhangon, vidéken. Ha keresel nettó 600e forintot (amit a legtöbben nem keresnek) és abból félreraksz havi 400ezret (amit fixen nem tudsz), akkor is közel 10 év mire te feltudsz építeni egy házat.

Nekem ne próbáld bemagyarázni, hogy most könnyebb mint 30-40 évvel ezelőtt, mert nem. Ez látszik is minden statisztikán, pl. mondjuk a gyerekvállalásiba.

Azt gondoltam, hogy te éltél az USA-ban, meglepett volna ha nem. :'D

2023. dec. 29. 10:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!