Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Azért nem kellek a nőknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Azért nem kellek a nőknek, mert nincs elég pénzem" az nem kifogás? Hogy lehet az, hogy nem csak a tehetősek szaporodnak? Hogy lehet az, hogyha egy nő több pénzt keres akkor is szeretik egymást?

Figyelt kérdés
Mindkettőre van példám. Több olyan volt osztálytársam van akik nem futottak be nagy karriert mégis van gyerekük, az egyiknek már négy gyereke van. Egyik haverom barátnője többet keres, de nem foglalkoznak ezzel, élik az életüket, szeretik egymást. Kezdenek eltűnni a régi szerepek, hogy akkor lehetett férfi az illető, hogyha ő a főeltartó, szexszimbólum volt a dohányzás, mára sok nőnél negatívum, hogyha egy férfi cigizik és ez szerintem tök jó. Ez az előbb felépítek karriert majd utána nőzök mentalitás elég gáz.
2023. dec. 20. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem nincs igenyem olyan nore aki a tsrgyilagoa dolgokba tud "beleszeretni" .. ez olyan mikor 2000 et koltesz valahol le sem kopnek ha 10 ezret akkor meg mar xopnanak.
2023. dec. 20. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon sok olyan van, aki csak akkor áll le egy férvival, ha a lakás,autó és kereset megüti a szintet. Nem kell az itteni nagy feministák szövegét benyelni. Ha jól néz ki két csávó, de ezekben a dolgokban különböznek,viszont a szegényebb csávó kedvesebb stb. a nő akkor is instant a tehetősebbet fogja választani.

Ne éljünk álomvilágban, az anyagi szint minden nőnek fontos, csak nem mondják ki.

2023. dec. 20. 12:47
 13/18 anonim ***** válasza:
12. Igy van.
2023. dec. 20. 12:54
 14/18 anonim ***** válasza:

12es vagyok,

Ha jön valakitől a komment hogy ismerkedés alatt hogy derülnek ki ezek a dolgok, miért jönnek szóba etc. akkor arra az a válaszom, hogy a nő tapintatosan megkérdezi, több alkalommal, csak utalgatva erre a férfi válaszol valamit és abból már van egy konzekvencia. Ha nem üti meg a szintet a csávó, hirtelen elveszik az érdeklődés.

Szóval nem, nem direktbe kérdez egy nő ilyen dolgokat, hanem óvatosba. :D

2023. dec. 20. 12:55
 15/18 anonim ***** válasza:

12 persze. De! Ha valaki keres 500at a másik 700at, az elsőt választom ha amúgy jobban bejön!

Én többet keresek.

Egy 260at kereső pl nem kéne...nem egy életszinvonalon vagyunk.

N 31

2023. dec. 20. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
15. Ew meg csunya is vagy.. manapsag minden no azt hiszi szep de a legrondabb a legbekepzeltebbek.
2023. dec. 20. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:
16 csúnya anyukád max🤣.
2023. dec. 20. 13:55
 18/18 anonim ***** válasza:
15 - Nekem is volt ilyen 280at kereső barátnőm, nem is ment a dolog. Nem igazán tehette meg azt amit én, fizetni meg nem fogok neki mindent. Szóval ezt megértem.
2023. dec. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!