Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a férfiaktól csak kifogás a magasságra fogni, hogy amiatt nincs párjuk, ők hány 175cm alatti férfit ismernek tartós kapcsolatban?
a ferfi atlagmagassag meg mindig 176 cm korul van, szoval eleg vicces lenne, ha csak 180 centitol felfele lenne noje valakinek.
en is rengeteg alcsony ferfit ismerek kapcsolatban, hazassagban. baromira nem ezen mulik, hiaba szeretne a fajtad azt hinni, hogy csak a magassaga miatt kap elutasitast. nem, nem a mgassagod miatt nem kellesz, hanem mas miatt.
ennyi erovel nem szultenek alacsony ferfiak, mert nem lenne tovabbadva az alacsony gen, ha csak a 180+osoknak jutna no.. okostojas.
Hülyeség az egész, a nőnél legyen magasabb és kész, ennyi kell a legtöbb nőnek. Azt meg nem nehéz összehozni, tekintve h az átlag női magasság 5-10 centivel kevesebb mint a férfi.
Van pár 150 centis seggdugasz, aki 180+ os kanokra nyáladzik, holott fel sem éri, de a többség nem ilyen. Nekem is volt 170 körüli párom, én magam is annyi vagyok. Nálam alacsonyabbal/kisebbel nem kezdenék, de ha alacsonyabb lennék, mennék lejjebb is.
Elég sokat, úgyhogy tényleg kár ezt a dolgot a magasságra fogni.
Van két csaj ismerősöm is (az egyik olyan 156 centi, a másik még annál is alacsonyabb), mindkettejüknek 170 alatti a párja. (Szóval ja, az sem igaz, hogy a nagyon alacsony csajok mind a rohadt magas férfiakat keresik)
Sokat.
Ráadásul ahogyan a 3. írja, mit akar egy törpe csaj a 160 centijével 180-as kanit? Egy nő akkor nőies ha magas, szép, hosszú lábakkal. Nem a kis gnóm csökevényeikkel a törpék.
Én 1db 177 centis férfit ismerek párkapcsolatban 30 alatt, de neki férfias arca van, nagyon jól keres (orvos) és rohadtul ki van gyúrva szerintem szteroidokkal (vannak kapcsolatai..).
30 fölött meg nem számít, ők egy másik világban éltek.
"Fiatalok között nő is alig van 170cm alatt"
Ne beszélj már baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!