Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a lányok/nők?
Figyelt kérdés
Az elmúlt két hétben ez már a negyedik nő, aki azt csinálja, hogy leegyeztetünk egy találkozót, de az utolsó pillanatban valami teljesen átlátszó ürüggyel felelőtlenül lemondja. Volt aki a második időponttal is ezt csinálja. A véletlent már kizárom, mert persze, biztos van olyan, akinek tényleg épp nem jó, na de egymás utániban ez már a sokadik és volt, hogy nem is én kezdeményeztem a találkozót! Régebben is történtek ilyenek, ráadásul nem is egy baráti/ismerősi körből, szóval mi ez?
Figyelem hiány? Vagy élvezkedés azon, hogy valaki akar, majd eldobod mint a szemetet? Nagyon gusztustalan.
Gondolom nem akar találkozni, de nem akar megsérteni azzal, hogy megmondja mégse akar talizni hanem kitalál valami mást. Én nő vagyok volt osztálytásaim csináltak ilyeneket mikor nem akartak találkozni egy sráccal. Szerintem egyszerűbb simán megmondani, hogy bocsi, de nem akarom a találkozót. Vagy ismerkednek még mással is és a másik ember szimpatikusabb.
2021. dec. 21. 20:00
2/11 mantis religiosa válasza:
Lehet, hogy valaki(kik) elterjesztett(ek) rólad valamit, és ezért. De 1000 más oka is lehet.
2021. dec. 21. 20:01
3/11 anonim válasza:
Megtudták, hogy másik 3 nőt is hívtál randira 2 héten belül.
2021. dec. 21. 20:18
4/11 anonim válasza:
Csak élvezik, hogy csapod a szelet, de nem gondolják komolyan.
2021. dec. 21. 20:27
5/11 anonim válasza:
Mert csak ego fényezére kellettél. Kicsit felnyaltad az egojukat aztán annyi. Találkozni egyik sem fog.
2021. dec. 21. 20:50
6/11 anonim válasza:
Sajnos a lányokat úgy nevelik, hogy mindig kedvesnek kell penni és nem szabad megsérteni másokat, ezért sokszor mondanak igent dolgokra illedelmességből, amihez igazából semmi kedvük. Egyébként meg szerintem simán előfordulhat, hogy elfelejti, jogy arra az időpontra már be van tervezve valami más vagy valami fontosabb közbejön időközben. Velem is volt olyan, hogy egy ismerősöm többször meghívott buliba és egyszerűen soha nem értem rá. Vagy mondjuk épp megjött neki, vagy valami miatt úgy gondolja most egy randi nem alkalmas.
2021. dec. 21. 21:18
7/11 anonim válasza:
Szerintem az is lehet, hogy nem mernek kimozdulni a komfortzónájukból, és egyszerűen bepánikolnak ahogy közeledik a találkozó, ezért mondják le.
2021. dec. 21. 21:22
8/11 anonim válasza:
A kérdés általánosítás, de ha engem kérdezel, csak kedvességből ment bele, nem akart megbántani, viszont semmi kedve nem volt hozzá :c
2021. dec. 21. 21:45
9/11 anonim válasza:
Minden kérdésre, ami úgy kezdődik, "hogy a nők miért...", ugyanaz az egyszerű válasz: mert megtehetik. Mivel a másik végletben élnek, mint mi és korlátlan utánpótlás van az rájuk hajtó pasikból, úgy szórakoznak velünk, ahogy akarnak. Abszolút semmi jelentősége, hogy egy-egy pasit hogy és mikor pattintanak le, amikor mindig ott van legalább egy tucat másik.
2021. dec. 22. 19:22
10/11 anonim válasza:
Ha ennyire jól meg tudod mondani férfiként hogy a nők mit gondolnak akkor hogyhogy nem sikerül tucatjával felszedni őket?
A pasik is ugyanígy bánnak a nőkkel akik nem kellenek nekik. Engem egész tini koromban ignoráltak a pasik, leráztak meg minden. És ezzel tutira nem vagyok egyedül. Lehet, hogy volt olyan akinek tetszettem, nem tudhatom. Viszont engem is utasítottak vissza pasik akik közben panaszkodtak, hogy senkinek nem kellenek. Egyik barátnőmet szintúgy. Most már más a helyzet de én inkább magam is elég fájdalmasan élem meg hogyha valakit vissza kell utasítanom és nem játékként fogom fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!