Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a lányok/nők?
Figyelt kérdés
Az elmúlt két hétben ez már a negyedik nő, aki azt csinálja, hogy leegyeztetünk egy találkozót, de az utolsó pillanatban valami teljesen átlátszó ürüggyel felelőtlenül lemondja. Volt aki a második időponttal is ezt csinálja. A véletlent már kizárom, mert persze, biztos van olyan, akinek tényleg épp nem jó, na de egymás utániban ez már a sokadik és volt, hogy nem is én kezdeményeztem a találkozót! Régebben is történtek ilyenek, ráadásul nem is egy baráti/ismerősi körből, szóval mi ez?
Figyelem hiány? Vagy élvezkedés azon, hogy valaki akar, majd eldobod mint a szemetet? Nagyon gusztustalan.
2021. dec. 21. 19:49
11/11 anonim válasza:
Amúgy meg olyannal nem is beszélek meg randit aki nem tetszik, szóval nem is értem miért mondanám le. Maximum ha közbejön valami Attól függően, hogy mennyire vagyok kétségbeesett, hogy új párt találjak. Ha valami jobb közbejön lehet lemondanám. Valószínűleg nem voltál nekik annyira szimpatikus, különben a randi fontosabb lett volna. De minden ember más, biztos van aki mindenkinek igent mondd, van aki meg csak nagyon kevésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!