Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt lányok?
Tisztelt a kivételnek, de ha tetszik egy lány és ő nem tudja, vagy csak sejti, addig szinte egyből vissza ír. De amint elkezdek érdekelődni iránta, (miket szeret csinálni stb...) leráz valami kamu indokkal, majd látom, hogy még jó fél óráig elérhető.
Másik eset amikor ugyanez van, csak akkor már direkt nem nézi meg mit írsz, pedig rengetegszer, rengeteg ideig elérhető.
És, hogy ez miért jó? Miért nem adok még esélyt sem akár magának a srácnak, akár egy jó beszélegtesnek?
Elsősorban 16-18 éves lányok véleménye érdekelne. Légyszi írjátok életkort is.
Trollok mellőzzenek!
Néhány dolgot elírtam!
*direkt nem nézi meg mit írok
*adtok
nagyon egyszerű, mert ezeknek mind nem jössz be pasiként.
amíg azt gondolják, simán haverkodni akarsz, válaszolnak, de ha rájuk zúdítod az egyoldalú érzéscunamit, ignorálnak.
és ebből értened kéne, nem bombázni őket újabb üzikkel, hanem leállni.
4-es!
Nézz tükörbd!
Amúgy, aki másnak szép, nekem lehet közömbös, és fordítva.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ahogy elnézem mindenki máshogy nézi a dolgot,úgyhogy várom még a válaszokat!
4-es! Köszönöm véleményedet és a negatív kritikát. ;)
En pasi vagyok. Es meg csak nem is jó pasi.
Amikor ram irt egy lany, aki egyaltalan nem jott be, en is leepitettem.
A vonzalom fontos. Epp ezert sose fogtam fel tragédiaként ha ignoraltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!