Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csináljátok ezt lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljátok ezt lányok?

Figyelt kérdés

Tisztelt a kivételnek, de ha tetszik egy lány és ő nem tudja, vagy csak sejti, addig szinte egyből vissza ír. De amint elkezdek érdekelődni iránta, (miket szeret csinálni stb...) leráz valami kamu indokkal, majd látom, hogy még jó fél óráig elérhető.

Másik eset amikor ugyanez van, csak akkor már direkt nem nézi meg mit írsz, pedig rengetegszer, rengeteg ideig elérhető.

És, hogy ez miért jó? Miért nem adok még esélyt sem akár magának a srácnak, akár egy jó beszélegtesnek?

Elsősorban 16-18 éves lányok véleménye érdekelne. Légyszi írjátok életkort is.

Trollok mellőzzenek!

2021. okt. 13. 00:42
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Néhány dolgot elírtam!

*direkt nem nézi meg mit írok

*adtok

2021. okt. 13. 00:43
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

nagyon egyszerű, mert ezeknek mind nem jössz be pasiként.

amíg azt gondolják, simán haverkodni akarsz, válaszolnak, de ha rájuk zúdítod az egyoldalú érzéscunamit, ignorálnak.

és ebből értened kéne, nem bombázni őket újabb üzikkel, hanem leállni.

2021. okt. 13. 01:04
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Amit az utolsó is ír, valószínűleg nem akar tőled semmit, és gyáva a szemedbe mondani ezt, vagy nem tisztel annyira,hogy ezt elmondja neked, lényegében letojja az érzéseidet. Ez a nem akarlak megbántani, azért nem mondok semmit, vagy kamu indok ez szerintem hülyeség, sokkal jobban fáj az, ha kertel egyszavas válaszokban, mintha elmondaná egyszer és kész
2021. okt. 13. 01:28
 4/22 anonim ***** válasza:
14%
Ha mert csunya vagy
2021. okt. 13. 01:41
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

4-es!

Nézz tükörbd!

Amúgy, aki másnak szép, nekem lehet közömbös, és fordítva.

2021. okt. 13. 03:43
 6/22 anonim ***** válasza:
21%
Bizonyítod nekik az ismerkedési fázis elején, hogy sikeres és gazdag vagy? Ha nem, akkor ezért koptatnak le. Ezzel kell kezdeni, a lányok 98%-át nem fogod érdekelni, ha nem tudsz semmit sem felmutatni. Nálunk 8-ban az osztályba 10 lány járt. 5-nek nem volt kapcsolata. 4-en 20+ éves sráccal jártak mert már volt autójuk. 1 volt az, aki egy egykorú sráccal járt. Ez így működik jelenleg.
2021. okt. 13. 04:27
 7/22 anonim ***** válasza:
84%
Én azért nem reagáltam ilyenekre, mert akkor illett volna visszakérdezni. Nem akartam. A másik kezdjen el magáról érdekesen(!) mesélni és hozza meg a kedvem ahhoz, hogy meg akarjam ismerni. Aztán utána én is megnyílok. Vagy nem.
2021. okt. 13. 04:34
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Ahogy elnézem mindenki máshogy nézi a dolgot,úgyhogy várom még a válaszokat!

4-es! Köszönöm véleményedet és a negatív kritikát. ;)

2021. okt. 13. 06:02
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első eset elég egyszerű. Vagy nem akar tőled semmit, vagy szimplán nem szeretne üzenetben írni, hanem inkább személyesen akar beszélni. A második esetnél szintén vagy nem érdekled, vagy pont, hogy igen. Az egyik barátnőm néha direkt ilyesmit csinál, pont azért, hogy a srác ne jöjjön rá, hogy neki tetszik.
2021. okt. 13. 06:36
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

En pasi vagyok. Es meg csak nem is jó pasi.

Amikor ram irt egy lany, aki egyaltalan nem jott be, en is leepitettem.

A vonzalom fontos. Epp ezert sose fogtam fel tragédiaként ha ignoraltak.

2021. okt. 13. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!