Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt lányok?
Tisztelt a kivételnek, de ha tetszik egy lány és ő nem tudja, vagy csak sejti, addig szinte egyből vissza ír. De amint elkezdek érdekelődni iránta, (miket szeret csinálni stb...) leráz valami kamu indokkal, majd látom, hogy még jó fél óráig elérhető.
Másik eset amikor ugyanez van, csak akkor már direkt nem nézi meg mit írsz, pedig rengetegszer, rengeteg ideig elérhető.
És, hogy ez miért jó? Miért nem adok még esélyt sem akár magának a srácnak, akár egy jó beszélegtesnek?
Elsősorban 16-18 éves lányok véleménye érdekelne. Légyszi írjátok életkort is.
Trollok mellőzzenek!
Én akkor szoktam ignorálni, ha vagy idegesít, vagy nem érdekel a beszélgetés, vagy sejtem, hogy akar valamit. És azért nem mondom meg neki nyíltan, mert gyakran nem vagyok biztos benne, hogy tényleg akar-e valamit és így nem akarok kínos helyzetbe kerülni, ha netán félreértettem. Meg ha mondjuk egy haverról gondolom, hogy akar tőlem valamit akkor sose tudom, hogy azt most hogy kezeljem és ezért inkább kerülöm a pasit mert nekem kellemetlen a szitu. De megnézném, hogy ti fiúk mennyire profin kezelitek az ilyen helyzeteket.
Az órák múlva válaszolás meg valami, amit mindenki csinál, vagy úgy akarok tenni mintha elfoglalt lennék vagy tényleg elfoglalt vagyok, vagy csak nincs kedvem frappáns válaszokon gondolkodni éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!