Lányok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az arcomon már nagyon rég óta vannak ilyen "foltok", ilyen nagyon halvány lilás foltok nem nahgyon látszódnak, de azért tényleg látszódnak s mit tudnák ezellen tenni, hogy ezek eltűnjenek? A bátyám ajánlotta, hogy naponta mossak arcot többször szappanos vízzel és használljak archidratálót, csak még egyszer még gondoltam, hogy meghallgatom lányok véleményét is.2021. okt. 12. 21:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem inkább csak sima vízzel miss arcot, az jobban tisztítja a pólusokat. Az archidratáló jó ötlet, esetleg próbálj ki arckrémeket. Ha nagyon nem akarnak emlúlni, akkor pedig látogass meg egy kozmetikust.
2/6 anonim válasza:
Szappannal inkább ne...
Vannak nagyon jó, arcra való lemosók is.
Ezek a foltok pattanás utáni nyomkodásból maradtak?
3/6 anonim válasza:
Aki pólust mond pórus helyett, az aztán szakértő.
4/6 anonim válasza:
Foltok halványítására nagyon jó a C-vitaminos szérum, és a különböző hámlasztók, Revox 2%os szalicilsav, és 20% glikolsav (le kell mosni). Ezek mellet fontos a fényvédelem. A szappant meg felejtsd is el. Egy alkohol és illatanyagmentes lemosó legyen.
5/6 anonim válasza:
Szappant kerüld el mert megváltoztatja az arc ph értékét.Vegyél lemosót pl a Cerave vagy Geek&Gorgeous Jelly Joker jó márka.
Hidratálónak pl Cerave vagy The Ordinary jó.És reggel mindenképp kell fényvédőt használni akkor is amikor nem süt a nap.
Ajánlom ezeket az oldalakat:Skinsmart
Insta:skinsbyvivi,okosszépség.
6/6 anonim válasza:
Az előttem szólók kifejtették, én csak a fényvédő használatát emelném ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!