Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Azért nem kellek a nőknek, mert nincs elég pénzem" az nem kifogás? Hogy lehet az, hogy nem csak a tehetősek szaporodnak? Hogy lehet az, hogyha egy nő több pénzt keres akkor is szeretik egymást?
Figyelt kérdés
Mindkettőre van példám. Több olyan volt osztálytársam van akik nem futottak be nagy karriert mégis van gyerekük, az egyiknek már négy gyereke van. Egyik haverom barátnője többet keres, de nem foglalkoznak ezzel, élik az életüket, szeretik egymást. Kezdenek eltűnni a régi szerepek, hogy akkor lehetett férfi az illető, hogyha ő a főeltartó, szexszimbólum volt a dohányzás, mára sok nőnél negatívum, hogyha egy férfi cigizik és ez szerintem tök jó. Ez az előbb felépítek karriert majd utána nőzök mentalitás elég gáz.2023. dec. 20. 11:14
1/18 anonim válasza:
Más a szint. Gondolom egyik cimborádnak se egy fullos felesége van.
A fullos csajoknak kell a pénz, lakás, autó és már lassan az átlagos nők is igénylik ezeket a dolgokat.
A rajtengedély leírja a dolgokat:
- min 180+ cm magas
- max 80 kg
- legalább nettó 500e ft kereset
- saját autó és lakás
- diploma (sok pénz esetén ez nem feltétlenül kell)
Ezek azok a dolgok amik az átlagos felett kicsivel lévő nőknek kellenek.
3/18 anonim válasza:
Huhhh, akkor nagyon átlag alatti nő lehetek, mert a párom 84 kiló. :D
4/18 A kérdező kommentje:
Nincs olyan hogy fullos, mindenkinek más a vonzó.
2023. dec. 20. 11:29
5/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki akkor tud csak szeretni, hogyha rendelkezel valamivel az nem szeretet. Hogyha nem tud szeretni, havi 500 ezer alatt akkor 500 ezer felett se tud, hiába van veled. Olyan kapcsolat kinek kell ahol nem tud szeretni a másik? Akinek erre igénye van azt csak sajnálni tudom.
2023. dec. 20. 11:31
6/18 anonim válasza:
Te most komolyan azért írtál ki egy kérdést, hogy vitatkozhass mások érveivel, amit amúgy naponta 80x meg is teszel vszeg más kérdések alatt?
7/18 anonim válasza:
Igen, és hol van a határ ebben? Mondjuk ha teljesen tehetségtelen, tanulatlan és emiatt keres minimálbért, ezért nem lehet minőségi, normális közös élet, akkor mi van? Nagyon nagy egyeseknek a szája a szeretetről. De sok kapcsolatot kikezd a sivárság és az anyagi gondok. Na meg ha az az oka, amit írtam, akkor annyival kevesebb szeretnivaló van az emberen, mivel értelmes ember vszeg nem fog szeretni egy buta/lusta embert.
8/18 anonim válasza:
"Ha valaki akkor tud csak szeretni, hogyha rendelkezel valamivel az nem szeretet."
Anyagi javakra gondolsz csak, vagy ide számít a jó esetben humor, intelligencia, empátia, általános esetben a kerek segg, kerek mell, hosszú haj...
9/18 anonim válasza:
De csak kifogás. Társkeresőn írta egy csávó nekem hogy ő nem egy pénzes gyerek. Nem akpott azonnal választ úgyhogy írta is hogy gondolja emiatt nem akarok vele ismerkedni tovább. Véletlenül sem azért, mert éppen nem értem rá vele chatelni :D
10/18 anonim válasza:
Nekem ha valaki olyat írna, hogy nem egy pénzes gyerek, már tudnám, hogy neki mik a prioritásai, világnézete. Nem passzolok olyannal, aki a pénzére veri magát vagy annak hiányára fogja a sikertelenségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!